Het fijne aan de training van Linda is dat het dieper gaat dan standaard businesscoaching. Het gaat over jou als persoon en hoe je als persoon je bedrijf leidt. Daarin neem je jezelf altijd mee. Ik heb vooral de één-op-één gesprekken heel waardevol gevonden. Hierdoor wordt het persoonlijk en op maat en dus uniek. 

 

Ik miste de één-op-één begeleiding bij een andere businesscoach, dus daarom ben ik bij Linda ingestapt. Ik zou de training zeker aanraden, omdat je het in je eigen tijd kan doen en je regelmatig even met Linda kan sparren. Tijdens deze gesprekken spiegelde Linda mij en dat zorgde ervoor dat ik de juiste stappen kon zetten in het opbouwen van mijn bedrijf. 


 

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Linda ingestapt met het soul en succes traject. Wat een ommekeer in vastzittende patronen! Die innerlijke saboteur hield me wel erg klein!

Het online programma was zo inspirerend dat ik er iedere vrije minuut in stak. Dit werkte ook zo enthousiast op mijn onderbewuste dat ik al snel doorhad dat er veel aan de oppervlakte lag maar door angst geblokkeerd werd.

 

Zichtbaar worden, spelen, gewoon doen, vanuit mijn hartsverlangen leven, mijn zielsmissie... het werd tijdens de gesprekken  met Linda steeds duidelijker dat alles voor het oprapen lag maar dat ik mezelf kleiner (en minderwaardig) hield dan ik daadwerkelijk was. 

 

Linda inspireert en moedigt je met haar enthousiasme, rust en energie aan om jouw diepste verlangens te gaan leven  zodat het allemaal meer gaat stromen in jezelf en om je heen, zodat jij  echt succes gaat ervaren. 

 

Na 3 maanden "soul&succes" had ik mijn 1ste coachingsreis uitgewerkt en een maand later vertrok ik voor een "vrij&blij" traject naar Kroatië met mijn 1ste klant! Bij terugkomst de 1ste aanvraag voor een dag "op pad naar jezelf" en de 2de is ondertussen ook al begonnen. 

 

En benieuwd hoe mijn eigen pad is verlopen? Van een doodlopende weg naar een hobbelige weg die langzaam omhoog klimt naar steeds meer mooie resultaten. Is de hobbel te hobbelig, dan ga ik weer terug naar de online omgeving én doe ik wat oefeningen en luister ik naar de inspirerende filmpjes van Linda. Linda weet en voelt precies wat er nodig is en prikkelt je zodat jij jouw eigen keuzes maakt. Niet met kantklare antwoorden maar ze stelt de juiste vragen zodat het ook echt uit jezelf komt. Dankbaar dat ik deze nuchtere en gezellige leukerd op mijn pad ben tegengekomen!

 


Wat heb ik in korte tijd veel geleerd! En ik ben echt niet nieuw in het werken met mijn schaduwwerk, maar jij stelde de vragen net even anders waardoor ik nog meer in contact kon komen met mijn ‘schaduwen’ en hier nog harder mee geconfronteerd werd. Pijnlijk, maar ook zo nodig.

 

Als beginnend ondernemer wist ik dat er een aantal punten waren waar ik best nog even naar mocht kijken. Waarop ik mezelf saboteerde. En omdat ik iets gevonden heb waar ik zo graag mee aan de slag wil en echt een succes van wil maken, kon ik niet anders dan deze punten aan te gaan kijken.

 

Ik wist dat ik mezelf kon tegenhouden met bepaalde overtuigingen die ik in mijn leven heb opgedaan en ik had ook echt al wel een aantal gevonden en verandert. Maar toen we de opdracht kregen om je overtuigingen over bijvoorbeeld Geld op te schrijven, werd het me ineens heel duidelijk hoeveel belemmerende overtuigingen ik eigenlijk had. En de positieve statements die ik ertegenover zette, gaven me meteen een vrolijk gevoel en maakten me vanbinnen krachtiger. Deze oefening heb ik inmiddels ook voor andere onderwerpen gebruikt en het helpt me enorm om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten en deze vervolgens te veranderen.

 

Linda weet zo snel de kern te vinden van de uitdaging die je aan te gaan hebt en dan ook de start naar de oplossing aan te reiken. Dat heb ik nog niet eerder zo sterk ervaren. Ik denk dan ook dat iedereen die écht een succes wil maken van haar bedrijf en weet dat er nog punten zijn waarop ze zichzelf saboteert gebaat is bij een traject met Linda. Ze weet je binnenste te vangen en je vervolgens verder te helpen. Ze reageert altijd op je vragen of gedachten die je haar mailt en is er écht voor je.

 

Linda, je bent voor mij in korte tijd erg dierbaar geworden. Dank voor de confrontaties met mezelf en de daaruit geleerde lessen. Dank voor de verbinding die ik voelde tijdens onze gesprekken.


Linda heb ik ontmoet via LinkedIn. Haar Webinar trok mijn aandacht. Ik vond het thema zeer interessant. Dat ging over de wet van de aantrekkingskracht en de door haar ontwikkelde Nomad formule. Daarop heb ik contact gezocht met Linda en ben ik Soul & Succes bij haar gaan volgen.

 

Wat mij in Linda zo aantrok was dat wij veel overeenkomsten hadden en daardoor werd ze voor mij een sparring partner. Op de momenten dat ik Linda altijd sprak viel bij mij vaak het kwartje. Inmiddels heb ik mijn kwaliteiten onder "ogen" durven zien en ontdekt waar mijn 'waarde" zit en dat ben ik nu in januari 2023 in de praktijk aan het brengen.

 

Ik heb zelf mogen ervaren hoe de wet van de aantrekking werkt en kan beamen dat alles begint met een gedachte.

 

De woorden van Linda zijn bij mij een doorleefde ervaring geworden. Ik zal zeker Linda aanbevelen en hoop dat mijn recensie ertoe bijdraagt dat ik andere mensen laat zien dat twijfelen over een samenwerking met Linda niet nodig is. De training heeft mij zo veel goed gedaan, zowel als ondernemer maar ook op persoonlijk vlak.