Ik volgde Linda al een tijdje toen ik besloot een strategiesessie bij haar te boeken.

Tijdens deze sessie kwam ik er al gauw achter dat er nog meer zaken waren waar ik graag aan wilde werken en besloot ik het half jaar traject in te stappen.

Wel met enig voorbehoud want ik had eerder flink in een coach geïnvesteerd wat me niet verder had geholpen. Ik was dus wel wat huiverig om weer een traject in te stappen en te investeren.
Toch had ik een goed gevoel bij Linda en durfde ik het met haar aan.

 

In dit half jaar is er heel veel gebeurd, met name omdat ik in een fase zat waarin ik niet goed wist welke kant het met mijn bedrijf op moest.

Linda heeft me in dit proces heel goed begeleid. Ze gaf me overzicht en kwam met goede adviezen. Als ik ergens mee zat kon ik bij haar terecht.

En dat was precies wat ik nodig had. Een verademing na de slechte ervaringen met andere coaches.

 

Linda is als coach erg betrokken, doortastend en confronterend op een fijne manier. Ze laat je voelen wat het is dat je echt wilt, diep van binnen, en voelen was nu niet bepaald mijn sterkste kant.

Ondanks dat de uitkomst anders is geworden dan van tevoren gedacht kijk ik terug op een fijn half jaar.

 

Ben jij ook op zoek naar een betrokken coach die je leert hoe jij kunt ondernemen op een manier die precies bij jou past?

Denk dan eens aan Linda, je gaat er geen spijt van krijgen!

 

Miranda de Groot
The Big Business

Wat heb ik in korte tijd veel geleerd! En ik ben echt niet nieuw in het werken met mijn schaduwwerk, maar jij stelde de vragen net even anders waardoor ik nog meer in contact kon komen met mijn ‘schaduwen’ en hier nog harder mee geconfronteerd werd. Pijnlijk, maar ook zo nodig.

 

Als beginnend ondernemer wist ik dat er een aantal punten waren waar ik best nog even naar mocht kijken. Waarop ik mezelf saboteerde. En omdat ik iets gevonden heb waar ik zo graag mee aan de slag wil en echt een succes van wil maken, kon ik niet anders dan deze punten aan te gaan kijken.

 

Ik wist dat ik mezelf kon tegenhouden met bepaalde overtuigingen die ik in mijn leven heb opgedaan en ik had ook echt al wel een aantal gevonden en verandert. Maar toen we de opdracht kregen om je overtuigingen over bijvoorbeeld Geld op te schrijven, werd het me ineens heel duidelijk hoeveel belemmerende overtuigingen ik eigenlijk had. En de positieve statements die ik ertegenover zette, gaven me meteen een vrolijk gevoel en maakten me vanbinnen krachtiger. Deze oefening heb ik inmiddels ook voor andere onderwerpen gebruikt en het helpt me enorm om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten en deze vervolgens te veranderen.

 

Linda weet zo snel de kern te vinden van de uitdaging die je aan te gaan hebt en dan ook de start naar de oplossing aan te reiken. Dat heb ik nog niet eerder zo sterk ervaren. Ik denk dan ook dat iedereen die écht een succes wil maken van haar bedrijf en weet dat er nog punten zijn waarop ze zichzelf saboteert gebaat is bij een traject met Linda. Ze weet je binnenste te vangen en je vervolgens verder te helpen. Ze reageert altijd op je vragen of gedachten die je haar mailt en is er écht voor je.

 

Linda, je bent voor mij in korte tijd erg dierbaar geworden. Dank voor de confrontaties met mezelf en de daaruit geleerde lessen. Dank voor de verbinding die ik voelde tijdens onze gesprekken.




Het fijne aan de training van Linda is dat het dieper gaat dan standaard businesscoaching. Het gaat over jou als persoon en hoe je als persoon je bedrijf leidt. Daarin neem je jezelf altijd mee. Ik heb vooral de één-op-één gesprekken heel waardevol gevonden. Hierdoor wordt het persoonlijk en op maat en dus uniek. 

 

Ik miste de één-op-één begeleiding bij een andere businesscoach, dus daarom ben ik bij Linda ingestapt. Ik zou de training zeker aanraden, omdat je het in je eigen tijd kan doen en je regelmatig even met Linda kan sparren. Tijdens deze gesprekken spiegelde Linda mij en dat zorgde ervoor dat ik de juiste stappen kon zetten in het opbouwen van mijn bedrijf. 

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Linda ingestapt met het soul en succes traject. Wat een ommekeer in vastzittende patronen! Die innerlijke saboteur hield me wel erg klein!

Het online programma was zo inspirerend dat ik er iedere vrije minuut in stak. Dit werkte ook zo enthousiast op mijn onderbewuste dat ik al snel doorhad dat er veel aan de oppervlakte lag maar door angst geblokkeerd werd.

 

Zichtbaar worden, spelen, gewoon doen, vanuit mijn hartsverlangen leven, mijn zielsmissie... het werd tijdens de gesprekken  met Linda steeds duidelijker dat alles voor het oprapen lag maar dat ik mezelf kleiner (en minderwaardig) hield dan ik daadwerkelijk was. 

 

Linda inspireert en moedigt je met haar enthousiasme, rust en energie aan om jouw diepste verlangens te gaan leven  zodat het allemaal meer gaat stromen in jezelf en om je heen, zodat jij  echt succes gaat ervaren. 

 

Na 3 maanden "soul&succes" had ik mijn 1ste coachingsreis uitgewerkt en een maand later vertrok ik voor een "vrij&blij" traject naar Kroatië met mijn 1ste klant! Bij terugkomst de 1ste aanvraag voor een dag "op pad naar jezelf" en de 2de is ondertussen ook al begonnen. 

 

En benieuwd hoe mijn eigen pad is verlopen? Van een doodlopende weg naar een hobbelige weg die langzaam omhoog klimt naar steeds meer mooie resultaten. Is de hobbel te hobbelig, dan ga ik weer terug naar de online omgeving én doe ik wat oefeningen en luister ik naar de inspirerende filmpjes van Linda. Linda weet en voelt precies wat er nodig is en prikkelt je zodat jij jouw eigen keuzes maakt. Niet met kantklare antwoorden maar ze stelt de juiste vragen zodat het ook echt uit jezelf komt. Dankbaar dat ik deze nuchtere en gezellige leukerd op mijn pad ben tegengekomen!

Linda heb ik ontmoet via LinkedIn. Haar Webinar trok mijn aandacht. Ik vond het thema zeer interessant. Dat ging over de wet van de aantrekkingskracht en de door haar ontwikkelde Nomad formule. Daarop heb ik contact gezocht met Linda en ben ik Soul & Succes bij haar gaan volgen.

 

Wat mij in Linda zo aantrok was dat wij veel overeenkomsten hadden en daardoor werd ze voor mij een sparring partner. Op de momenten dat ik Linda altijd sprak viel bij mij vaak het kwartje. Inmiddels heb ik mijn kwaliteiten onder "ogen" durven zien en ontdekt waar mijn 'waarde" zit en dat ben ik nu in januari 2023 in de praktijk aan het brengen.

 

Ik heb zelf mogen ervaren hoe de wet van de aantrekking werkt en kan beamen dat alles begint met een gedachte.

 

De woorden van Linda zijn bij mij een doorleefde ervaring geworden. Ik zal zeker Linda aanbevelen en hoop dat mijn recensie ertoe bijdraagt dat ik andere mensen laat zien dat twijfelen over een samenwerking met Linda niet nodig is. De training heeft mij zo veel goed gedaan, zowel als ondernemer maar ook op persoonlijk vlak.




Can Kroezen-Cornelissen:

De soul business activation is superfijn om te doen. Naast dat je een heerlijk moment voor jezelf inplant haal je echt op wat je allang vergeten was. Dat deel dat nog alle vertrouwen had in alles wat je ooit maar bedacht. Die stem die je als kind zo goed kende maar steeds verder verstopt raakte toen je ouder werd. Linda begeleidt dit prachtig en ik voel echt dat ik dat deel (en meer) opgehaald heb en weer ingesloten. Ik voel me na deze oefening completer en vrijer om te gaan.

Sandra Verhulst:

 Een mooie kans die op mijn pad kwam. Na 10 jaar roofbouw, chronische vermoeidheid en longcovid was dit een mooie kans om met mezelf aan de slag te gaan. 4 maanden revalidatie gehad en nu deze mooie kans bij Linda deze heb ik met 2 handen aangepakt. Want ook ik mag er zijn! De fijne live calls heel leerzaam. Het werkboek en de fijne gesprekken, daar leer je zoveel van, en je leert zoveel over jezelf. Wat je anders wilt, hoe je het niet meer wilt. Het werkboek heb ik 3x doorgenomen / gemaakt om het beste uit mezelf te halen. Dit heeft me zoveel geholpen. En dan nog de andere modules die je erbij krijgt zo leerzaam. Je gaat met je zelfvertrouwen aan de slag. Oude overtuigingen loslaten of in ieder geval inzicht erin krijgen waar komt het vandaan hoe kan ik dit omdraaien. Daar wordt je goed in begeleid en anders weet Linda je daar nog extra mee te helpen. Linda heeft een mooie en goede aanpak om je droomleven te gaan leven. 

Lydia Dijkshoorn:

Ik ben ingestapt bij Soul & Succes omdat ik mijn bedrijf en mijzelf op 1 wil zetten. Af wil van zelftwijfel en wil gaan doen waarvoor ik geboren ben, zonder enige remmingen. Mijzelf van de handrem halen 😊

Ik koos graag de weg van de minste weerstand, hield mezelf graag veilig in mijn eigen bubbel. Wat Soul & Succes mijn tot nu toe heeft opgeleverd is dat ik veel meer inzicht heb in mijn eigen patronen en dat ik steeds kan kiezen om toch uit die comfortzone te stappen. Zo heb ik mij kortgeleden aangemeld als Teacher bij een online platvorm en mijn eerste geleidemeditatie daar gedeeld, met tot nu toe hele positieve reacties.

Marie-Josee ten Have:

Ik was al een tijdje zoekende naar een coach die mij zou kunnen begeleiden in het meer in de picture brengen van mijn bedrijf. Het loopt op zich aardig echter ik zou het nog meer willen zien floreren.
Linda kende ik al via via en ik volgde haar op LinkedIn. 

Toen haar coaching: "Soul en Succes" op mijn netvlies kwam was ik erg benieuwd en heb een afspraak gemaakt met Linda, want dit leek mij de juiste stap om mijn bedrijf weer op de kaart te zetten.
Na het intake gesprek was mij wel duidelijk dat ik degene ben die de boel blokkeerd en dat dit ook mijn blinde vlek was, hier had ik hulp bij nodig.
Ik ben nu een kleine vier maand bezig met haar zeer uitgebreide coaching, welke doordat deze in modules online staan, zeer fijn werkt voor mij, omdat ik het zo nog eens weer terug kan lezen en zo voor mij beter integreren als alleen een gesprek.
Welke we overigens ook hebben.

Ik heb al veel toegepast en voel dat ik sterker in mijn schoenen sta en met meer flow vanuit mijzelf.
Ik heb dit hele jaar neergezet als mijn jaar om mijzelf die bekende schop onder te kont te geven en mijn angsten, aannames,  blokkades te doorgronden.
Ik weet zeker dat als ik dit heb gedaan, mijn praktijk floreert.
Linda begeleidt mij hier heel prettig in, ze heeft tijd en doorziet al snel waar ik blokkeer. 
We zijn nu bijna halverwege het jaar en ik ben al veel inzichten rijker.
Ik kan haar alleen maar aanbevelen mocht je met hetzelfde "probleem" rondlopen. 

Paulien Broersen:

 Er moest iets gebeuren maar ik wist niet wat.  De belangrijkste les die ik heb geleerd is:  "Als je iets anders wil ontvangen moet je anders zijn en doen". Want als je namelijk blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. En dat heb ik geweten... Nu probeer ik het anders te doen door mezelf en mijn praktijk krachtig neer te zetten en vanuit een actieve benadering te werken aan mijn zichtbaarheid. Met passief en afwachtend zijn weten mensen gewoon simpelweg niet dat je er bent en dat was mijn grootste valkuil. Ik ben het ondernemerschap en ondernemersvak aan het leren zodat ik kan komen waar ik wil zijn. Dat blijft een proces maar zolang ik in beweging blijf kom ik er wel!