Mijn mindset heeft het verschil gemaakt

Ik ben Linda, partner van Peter en integratief holistisch psychosociaal therapeut. Diep van binnen heb ik het altijd geweten; in mij schuilt een echte ondernemer. Maar toen ik als introvert terecht kwam in een wereld waar extravert de norm is, dacht ik dat het misschien toch niet zo bij me zou passen als ik vooraf gedacht had. Gelukkig bleek de een grote denkfout en kwam ik erachter dat ik het helemaal op mijn eigen manier kon gaan doen! 

 

YES! mijn intuïtie gaf ik de leiding en combineerde mijn passie en expertise tot LSTRN. Dit geeft mij de vrijheid en mogelijkheden om alles te doen waar ik van droom. Krachtig, authentiek en vrij.

  

Vrouwen die net als ik introvert en gedreven ondernemer zijn  vragen mij hoe ik het voor elkaar gekregen heb om mijn leven van de handrem te halen en hoe het mij is gelukt een succesvol bedrijf te bouwen zonder een "grote naam" te zijn. Ze willen van me weten hoe ik spiritualiteit, intuïtie en de natuurwetten combineer met het ondernemerschap. Zodat zij net als ik kunnen genieten van de vrijheid en de dingen in het leven die NOG belangrijker zijn dan het hebben van een succesvolle business. 

 

De meesten weten niet dat ik zing als een schorre kraai en dit ook graag laat horen wanneer ik onder de douche sta. Wanneer ik daarna dan lekker voor de houtkachel zit drink ik het allerliefste een goeie chai latte.

 

Mijn grote droom is om duizenden vrouwen te inspireren ook een hoger spel te gaan spelen en hun ondernemersdroom waar te maken. Zodat ze meer cash op de bank krijgen en ze onafhankelijk zijn. Dat deze van nature introverte vrouwen hun volledige potentieel benutten. Zelfverzekerd, schaamteloos stralend hun podium durven pakken en op te schalen met hun bedrijf. Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen. 


Als groeiexpert voor introverte gedreven onderneemsters is mindset één van de allerbelangrijkste pijlers. Want alles begint met een gedachte.