Boek Linda Rosman als spreker voor uw event

De kracht van zelfcompassie


"Zelfcompassie is een gruwelijk effectief medicijn bij angst, burn-out en depressie"


Linda Rosman is een ervaren transformatie therapeut die zich richt op het helpen van ondernemers en leiders om hun blokkades te doorbreken en hun volledige potentieel te bereiken. Met een achtergrond als psychosociaal therapeut, coach en jarenlange praktijkervaring, heeft Linda talloze mensen geholpen om een diepere verbinding met zichzelf te vinden en meer zelfcompassie te ontwikkelen. Haar aanpak is zowel wetenschappelijk onderbouwd als praktisch toepasbaar, waardoor deelnemers direct resultaat zien in hun dagelijks leven

Verhoogde Werktevredenheid 

Medewerkers die zelfcompassie toepassen, ervaren vaak meer werkplezier en minder stress .

Het bevordert een positieve werkcultuur, wat kan leiden tot hogere tevredenheid en loyaliteit .

Verbeterde geestelijke gezondheid

Zelfcompassie helpt bij het verminderen van burn-out en bevordert emotioneel welzijn

Het kan angst en depressie verminderen door de lat voor persoonlijke prestaties realistischer te leggen

Verhoogde veerkracht en motivatie

Werknemers met hogere niveaus van zelfcompassie kunnen beter omgaan met tegenslagen en zijn doorgaans meer gemotiveerd .

Ze herstellen sneller van fouten en gebruiken mislukkingen als leermomenten in plaats van zich te laten ontmoedigen 

Verbeterde relaties op de werkvloer

Zelfcompassie bevordert empathie en begrip, wat leidt tot betere teamdynamiek en samenwerking .

Het kan conflicten verminderen en een meer ondersteunende werkomgeving creëren

Innovatieve Technieken: 

Linda gebruikt cutting-edge methoden zoals schaduwwerk en haar eigen ontwikkelde NOMAD formule om diepgewortelde patronen te doorbreken en zelfcompassie te bevorderen.

Multidisciplinaire Benadering: 

Ze combineert haar kennis van psychologie, mindfulness en coaching om een holistische aanpak te bieden die aansluit bij de unieke behoeften van elke deelnemer​

Praktische Tools:

Linda’s sessies zijn doordrenkt van praktische oefeningen en tools die deelnemers direct kunnen toepassen in hun dagelijks leven, waardoor blijvende veranderingen mogelijk zijn.

Inspirerende en motiverende Spreker: 

"Met haar charismatische en empathische stijl weet Linda het publiek te inspireren en te motiveren om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen."

Verbindende Verhalen

Haar presentaties zijn rijk aan verhalen en metaforen die complexe concepten op een toegankelijke manier uitleggen en het publiek inspireren tot actie.

Resultaatgerichte aanpak:

Met een focus op meetbare resultaten, helpt Linda haar publiek om tastbare stappen te zetten richting persoonlijke groei en professioneel succes.

Diepgaande impact op relaties:

Haar technieken bevorderen betere relaties, zowel persoonlijk als professioneel, door het versterken van empathie en begrip

Inzicht in persoonlijke groei

"Linda biedt diepgaande inzichten die leiden tot persoonlijke en professionele groei, essentieel voor het doorbreken van zelfafwijzing"

Boek Linda Rosman voor uw evenement

Geïnspireerd door haar boodschap en klaar om zelfcompassie te omarmen? Neem contact op om haar te boeken voor uw volgende conferentie, seminar of bedrijfsevenement. Laat haar uw publiek begeleiden naar een meer compassievol en vervuld leven.

Zelfcompassie is niet zomaar een modewoord; het is een levensveranderende praktijk die je relatie met jezelf en anderen fundamenteel kan verbeteren. Linda Rosman is de gids die je de route laat zien op deze reis.

Mis deze kans niet om haar te zien spreken en de positieve veranderingen in je leven te ervaren.

Neem contact op voor meer informatie

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.