Wat ga je leren?

Hoe je door met de natuurwetten te werken in de flow van ondernemen komt (en blijft!) zodat je bedrijf eindelijk gaat stromen

Hoe je als ondernemer met zelftwijfel kunt groeien naar zelfverzekerd ondernemer

Wat succesvolle ondernemers doen om hun innerlijke saboteur het zwijgen op te leggen

Je leert een andere benadering over de ‘harde weg’ van het ondernemerschap inruilen voor de moeiteloze snelweg

Je ontvangt een systeem van mij waarmee je jouw blokkades leert herkennen en kunt doorbreken.


Wie is Linda Rosman?

Sinds de start van mijn bedrijf in 2017 heb ik meer dan 100 introverte onderneemsters geholpen te groeien in hun rol als ondernemer en de obstakels die daarbij horen uit de weg te ruimen. Hun natuurlijke stroom weer op gang te brengen zodat het allemaal wat vloeiender gaat en ze niet langer het gevoel hebben te moeten leuren of pushen. De combinatie tussen energie en strategie die ze van mij leren zorgt voor rust in hun hoofd, energie in hun leven en cash op de bank. 

 

Altijd de wet van aantrekkingskracht toegepast (van kinds af aan). Daardoor weet ik wat er nodig is om je droomleven te creëren en heb ik zelf ook alles gemanifesteerd wat ik wilde. Daardoor woon ik nu in mijn droomhuis (met ruimte om mijn eigen paard te hebben), ervaar ik financiële welvaart en voel ik me ultiem gelukkig. 

 

Ik heb mezelf in no time getransformeerd van twijfelkont naar zelfverzekerd en doortastend en run ik een succesvol bedrijf.

 

In de jaren dat ik mijn bedrijf heb opgebouwd heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld in mijn eigen methode. De LSTRN methode. Een methode die struggelende ondernemers meeneemt op reis door hun eigen binnenwereld, waarin ze blokkades gaan doorbreken en een hernieuwde connectie met zichzelf kunnen maken en zo hun natuurlijke stroom weer op gang brengen.

 

Daarvoor heb ik from scratch een afdeling binnen een succesvol bedrijf opgezet en uitgebreid. Een ontzettend leuk en krachtig team gevormd en aangestuurd. En was ik op mijn 21e verantwoordelijk voor passend harnachement van topsporters, bedrijven en particulieren in de hippische branche. Daarvoor reisde ik door Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten.

 

Maar dit was niet mijn grote droom, ik was niet gelukkig. Ik ging door een donkere periode heen en heb van daaruit een droomleven gecreëerd en innerlijke vrijheid gevonden, waarmee ik nu andere vrouwen help om dit ook te bereiken. 

 

Om anderen op alle niveaus van hun bewustzijn te kunnen begeleiden volgde ik een opleiding tot Holistisch integratief psychosociaal therapeut. 

 

En nu leer ik vrouwen met mijn LSTRN methode om in de natuurlijke stroom te komen, te stoppen met zichzelf te saboteren zodat die handrem er helemaal afgegooid kan worden en ze helemaal niks meer in de weg staat om schaamteloos te stralen en een succesvol, bedrijf te runnen. Te laten zien en voelen dat alles mogelijk is. Je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt. 

Ben je klaar om ervoor te gaan?