SOUL & SUCCES

 

 

Is er voor ondernemende coaches en experts die next level willen gaan in zowel hun leven als bedrijf. Met een krachtige mindset, en veel ruimte voor persoonlijke groei

 

In Soul & Succes combineren we strategie en energie optimaal zodat de groei holistisch en duurzaam is. 

 

Dus geen vaste regels maar passend bij het proces. Intuïtie, creativiteit en vrouwelijk leiderschapWANNEER JE NU VOELT DAT JE ZAKEN WILT VERANDEREN ZODAT JE JE LEVEN EN BUSINESS NEXT LEVEL KUNT BRENGEN

 

EN

 

ALS JIJ ER KLAAR VOOR BENT OM DE VROUW TE WORDEN DIE IN STAAT IS OM GROOT SUCCES TE KUNNEN DRAGEN EN DAARMEE VOLMONDIG JA! ZEGT TEGEN JEZELF, LEES DAN VERDER.


Leven van de handrem

Al die potentie die in je zit. Het borrelt, bruist en er tegelijkertijd maar niet uit komt. 

 

Super frustrerend!

 

Je voelt dat het tijd is om door te stappen naar een volgend niveau, je eigen 

plafond doorbreken. Want aan je top zit je nog lang niet. Je ziet wat er allemaal mogelijk is en je voelt aan alles dat het nu jouw moment is.

 

Eindelijk je droom en passie kunnen combineren in een succesvol bedrijf dat zorgt voor voldoende cash op de bank, rust in je hoofd en je eindelijk kunt genieten van de vrijheid

Dit is wat je voor je ziet

Veel energie zodat je steeds weer geïnspireerd in actie komt om te bouwen aan een beter leven voor jezelf en de mensen die je liefhebt. 

 

Voldoende cash op de bank zodat je onafhankelijk bent en voldoende financiële ruimte voelt en de mogelijkheid hebt om je leven in te richten zoals jij dat graag wilt. 

 

Je voelt dat je een strategie nodig hebt om een stevige fundering neer te zetten. Maar je wilt niet een standaard businessmodel, jij gaat liever voor een manier die helemaal bij jou past, is afgestemd

 

Het succes dat je van binnen al voelt ook aan de buitenkant zichtbaar gaat worden. 

 

Het voelde tot nu toe best wel als ploeteren en het mag wel wat moeitelozer.


Mijn leven is compleet van de handrem gegaan

 

In een wereld waar extravert de norm is ben ik als introvert heel wat obstakels tegengekomen. Een gefixeerde starre strategie om succes te krijgen met mijn bedrijf paste niet bij me. Ik wilde ondernemen vanuit flow, mijn eigen natuurlijke stroom volgen. Mijn afstudeerproject was dan ook een chakra-marketing systeem ontwikkelen zodat iedere ondernemer precies de juiste strategie krijgt passend bij hun energie.

 

Natuurlijk was mijn eigen bedrijf daarin zelf mijn eerste project. Niet onverdienstelijk al zeg ik het zelf. Want met dit model wist ik mijn bedrijf in no time van 0 naar 100 te laten gaan zonder startkapitaal en zonder dat ik veel volgers had op social media. 

 

Dit gebeurde ook:

 • Nooit meer mijn weerstanden en remmingen mijn leven te laten bepalen. Tegenwoordig weet ik precies hoe ik zonder moeite dwars door mijn obstakels en blokkades heen kan breken en zo alles kan bereiken wat ik maar wil. Als ik iets spannend of eng vind is dat hét teken dat ik ervoor moet gaan.
 • Het is voor mij een combinatie van rotsvast vertrouwen in mijzelf, en met een zachte liefdevolle blik naar mijzelf kunnen kijken. Op die manier blijf ik heel dicht bij mijzelf en kan ik mijn intuïtie blijven volgen.
 • Een succesvol bedrijf opgebouwd wat ik volledig op mijn eigen voorwaarden run.
 • Omdat we (mijn vriend en ik) ons eigen plan trokken en ons niet lieten afremmen door allerlei goedbedoelde adviezen van andere mensen, wonen we in onze heerlijke boerderij midden in de natuur. En zijn we nu bezig dit de verbouwen tot ons droomhuis.
 • Niet te stoppen en ongeremd genieten. Het liefste in de natuur op de rug van een paard, ook ongeremd, vol gas!
 • Samen met Peter de wereld zien vanaf een zeilboot is mijn volgende plan. Me door de wind laten brengen naar de mooiste plekken op aarde. 
 • "De beste manier om je toekomst te voorspellen is door 'm te creëren" is mijn levensmotto geworden. Niet meer rennen, ploeteren en aanmodderen. Iedere dag weer kies ik ervoor de vrouw te zijn die haar eigen gecreëerde succes, kracht en geluk kan dragen. 

  

De weg daar naartoe was zeker niet altijd even makkelijk...

 • Toen ik begon met ondernemen stikte ik zowat als ik mijn aanbod moest presenteren voor iemand die interesse had. 
 • Succesangst was ooit één van mijn grootste obstakels. Want wat als het lukt? Dan moet ik het ook waarmaken, dan gaan mensen wat van me vinden... 
 • Waar ik introversie tegenwoordig als één van mijn superpowers zie, is dat zeker niet altijd zo geweest. Ik verwarde het met zelftwijfel en maakte mezelf daardoor klein. 
 • Ik verstopte mijn spiritualiteit omdat ik bang was voor het oordeel dat anderen daarover zouden hebben.
 • Ik worstelde met de ideeën van businesscoaches en hoe ik die moest doorvoeren, want hun manier voelde voor mij niet als mijn manier. In de meeste gevallen was ik blij wanneer een traject weer achter de rug was. Kon ik het tenminste weer op mijn eigen manier gaan doen. Neemt niet weg dat ik altijd een businesscoach heb (ook nu, want tegenwoordig weet ik precies waar ik op moet letten). Want ik vind het belangrijk altijd iemand te hebben die me wijst op mijn blinde vlekken en me helpt om verder te groeien

Soul & Succes is geen vastomlijnd programma. Jij bent mijn materiaal.

Het programma begint zodra ik met je in gesprek ga

We gaan samen zitten om een plan te maken afgestemd op wat jij nodig hebt om te krijgen wat je nodig hebt en wat je wilt

Zeg maar "HALLO" tegen die dromen


Vroeger had ik geen idee wat ik wilde. Iedereen leek precies te weten wat ze te doen stond en ik voelde me een alien. Altijd had ik het gevoel dat er iets miste.

 

Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde nooit voelde ik dát waar ik naar zocht; diepgang. Ik had geen voorbeelden in mijn leven die mij konden laten zien hoe je dat kunt vinden. Ik dacht dat ik de enige was die hier naar verlangde en dat zoiets niet was weggelegd voor 'mensen als ik'. Daarom deed ik braaf wat er van me verwacht werd.

 

En toen ging het mis...

Toen we in 2013 op vakantie gingen naar Griekenland kon alleen maar huilen. Ik voelde me zo diep ongelukkig dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest.

 

Dit kon zo niet langer. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerden we er nog een leuke vakantie van te maken en toen we thuis kwamen zocht ik hulp. Geen 'standaard' hulp van een coach of therapeut maar ik ging voor diepgaande persoonlijke ontwikkeling.

 

Al heel snel ontdekte ik dat dit precies was wat ik nodig had. Waarom had nooit eerder iemand mij verteld hoe belangrijk het is om constant je zelfkennis te vergroten?! Gelukkig vond ik razendsnel antwoorden op alle vragen waarmee ik worstelde. 


en toen gebeurde er dit...

Het ene na het andere inzicht kreeg ik. Ik was niet gek, geen alien! Mijn onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon. Voor het eerst kon ik helemaal mezelf zijn. Hier vond ik ook de diepgang waar ik altijd naar verlangd had. Op zielsniveau mezelf weer in balans brengen. Mijn innerlijke vuur laaide op. Werd de schaamteloos stralende versie van mezelf. 

 

Ik ontdekte hoe ik razendsnel blokkades kon doorbreken en voelde dat ik hier ook andere mensen mee kon helpen. Ik volgde vele opleidingen, verdiepte me in de werking van het universum en leerde van de allerbeste teachers in zowel reguliere als alternatieve circuit. Om vervolgens alles wat ik leerde te kunnen delen met mijn klanten. Zodat zij net als ik ook die lang gedroomde verdieping vonden en zij dit ook konden gaan omzetten naar groei in hun business.

 

Want onthoudt dit goed; Je bedrijf kan maar groeien tot het punt waar je zelf nu staat.

 

Dat betekent dus dat als je niet tevreden bent over je resultaten, het noodzakelijk is eerst met jezelf aan de slag gaat. Zodat je de vrouw wordt die in staat is haar eigen gecreëerde succes ook te kunnen dragen

 

Want je huidige identiteit is nog niet in staat om het succes waar je naar verlangt ook daadwerkelijk te kunnen dragen. Anders was je daar namelijk allang geweest.

 

Het maakt mij enorm trots als ik zie hoe de vrouwen in mijn programma de leiding pakken over hun eigen succes, kracht en geluk. Dit doen ze niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun geliefden. Zij zijn toegewijd om net als ik, de vrijheid waar ze naar verlangen ook realiteit te laten worden. 

 

Dit was voor mij de reden om al mijn kennis te bundelen in het programma Soul & Succes. Dit is een compleet businessprogramma voor gedreven introverte ondernemers die een dienst verlenen. Kennisondernemers als coaches en therapeuten, Yoga teachers, fotografen, VA's, branding experts en creatievelingen die verlangen naar vrijheid, onafhankelijkheid en hun grootsheid willen claimen. 

 

Soul & Succes leert je alles om een duurzame transformatie te maken door persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling.  

 

Dit is waar we in het programma mee aan de slag gaan en wat er voor nodig is om je leven van de handrem te halen

Stap 1

De kracht van je gedachten 

De eerste stap is dat we de kracht van jouw gedachten gaan uitdiepen. Weer even helemaal terug naar de basis, waar het voor jou allemaal ECHT om draait. In deze module ga je meer diepgang in je leven vinden waardoor je niet meer het gevoel hebt dat er iets mist. 

 

Je ontvangt de LSTRN methode als routekaart om te gebruiken. Deze loopt als een rode draad door het programma en gaat je helpen om het resultaat te behalen waar jij zo naar verlangt.

 

Ontdek in de "kracht van vragen" training hoe je jezelf volledig kunt accepteren zoals je bent en gewoon jezelf kunt zijn zodat je nooit meer het gevoel hebt te moeten voldoen aan het perfecte plaatje. Deze formule houdt in dat we jouw mindset gaan finetunen en je het ook echt helemaal gaat voelen.

 

Ook is vaak je hoofd te onrustig en vol gedachten waardoor je niet bij je superpower kan; je gevoel. Pas de Superstar hypnose toe om voortaan iedere dag ijzersterk in je schoenen te staan. 

 

Hoe frustrerend is die eeuwige zelftwijfel?! Het is tijd dat die krachtige, talentvolle, zelfverzekerde vrouw naar voren komt. Met mijn PowerUp formule die al veel van mijn klanten gebruikt hebben, doorbreek je al je weerstanden en krijg je controle over wat er in je hoofd afspeelt.Jolanda

"De LSTRN methode heeft mij ontzettend inzichten gegeven. Dit is het eerste wat voor mij echt werkt omdat het me weer met mijn voeten op de grond heeft gezet. Het heeft mij geleerd hoe ik op ieder moment rust in mezelf terug te vinden."stap 2

Wakker je innerlijk vuur aan

Wanneer je al een tijdje aan het worstelen bent is misschien de moed je een beetje in de schoenen gezakt. Want je hebt al zoveel geprobeerd en steeds wanneer je dacht dat je op de goede weg was bleek dat toch niet het "gouden ei".

 

Hierdoor is de focus en energie soms ver te zoeken. En dat is heel jammer want het enige wat je hoeft te doen is je focus op de juiste dingen zetten.

 

Daarom is het in deze fase van het proces heel belangrijk om je f*ck it mentaliteit te ontwikkelen en je eigen plan te leren trekken in plaats van het brave meisje uit te hangen. Want actie geeft zelfvertrouwen.

 

Ontvang mijn Passievol Leven framework waarmee je stap voor stap ontdekt wat je werkelijk wilt (dus niet wat je denkt dat je wilt). Want passie laat dat waakvlammetje oplaaien tot een groots innerlijk vuur. Dit is nodig om die vrouwelijke leider te worden die haar eigen pad bewandeld en haar eigen gecreëerde succes te kunnen dragen. 

 

Voel passie in alles wat je doet!

 

Na deze fase heb je je jezelf op #1 gezet zonder schuldgevoelens. Je zult merken dat je de achtbaan kriebels weer terug krijgt die je voelde als kind wanneer je iets had gedaan wat je heel spannend vond. Het gevoel van de overwinning. 


Kelly

"Voordat ik bij Linda begon voelde ik me afgestompt of hoe Linda dat zo mooi beschrijft; ik had de handrem aangetrokken. Hierdoor voelde ik mezelf steeds verder afdrijven en was bang dat et nooit zou gaan lukken met mijn VA bedrijf. Linda heeft me laten inzien hoe ik me weer gelukkig kon gaan voelen en wat ik moet doen steeds weer nieuwe aanvragen te krijgen in mijn agenda"Stap 3

Stap in je natuurlijke stroom

 

Doordat we in een 24 uurs maatschappij leven zijn veel vrouwen de verbinding met hun eigen natuurlijke stroom vergeten. Want dit is iets waarin vrouwen simpelweg verschillen van mannen. Door onze cyclus van 28 dagen en de hormonale verschillen die er zijn met mannen, hebben wij nou eenmaal dagen waarin we mega energiek zijn en zijn er andere dagen waarop we liever onder een dekentje op de bank kruipen en Netflix kijken. Door in je natuurlijke stroom te stappen ga je voelen wat jouw ideale ritme is en wanneer jij gas moet geven of juist rustig aan moet doen. 

 

Door alleen al de logica te leren achter het belang van je natuurlijke stroom volgen, gaat jouw natuurlijke stroom al meer op gang komen en voel je de flow. Daardoor wist mijn klant Ellen precies wat ze moest doen wanneer ze zich overweldigd voelde in haar bedrijf. Ze kreeg meer overzicht en focus doordat haar emoties onder controle bleven en leerde holistisch te kijken naar de groei van haar bedrijf. 

 

Raak je snel overprikkeld? In het programma leer je hoe je je emoties helemaal kunt doorvoelen zonder erin te blijven hangen. Dit zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over je emoties. 

 

Om weer helemaal te kunnen ontspannen en structuur te geven aan de chaos in je hoofd ontvang je de HMH visualisatie waardoor je weer overzicht krijgt en rust in je hoofd ervaart.  te moeten staan. “HALLO totale relaxmodus!!!”

 

Je voelt je lekkerder in je vel, je bent ontspannen en relaxed. Alles voelt in evenwicht. Vanaf dit punt heb je jezelf volledige toestemming gegeven dat alles in je leven weer mag gaan stromen. Net als bij mijn klant Floor. Toen bij haar de puzzelstukjes op hun plek vielen en ook zij voelde dat alles weer ging stromen ging het opeens allemaal zo veel makkelijker. Ze startte haar eigen bedrijf dat vanaf het eerste moment al goed liep en ze vond haar droomhuis. De noodzakelijke stappen die ze moest zetten voelde als natuurlijk en logisch waardoor ze er helemaal voor kon gaan.


Inge

"Ondanks dat ik al meerdere (business) coaches heb gehad kon ik mijn bedrijf maar niet van de grond krijgen. Linda had een andere benadering dan wat mijn eerdere coaches hebben en dat was voor mij heel fijn. Door wat ik bij Linda geleerd heb kon ik vanuit mijn kern gaan leven en ondernemen en veel beter voelen wat nodig was om succesvol te worden. Sindsdien komen de klanten (bijna) vanzelf."Stap 4

Vertrouw op je innerlijke wijsheid

Als je deze fases hebt doorlopen; dan heb je eigenlijk bereikt wat je wil bereiken; namelijk je leven en bedrijf zijn compleet van de handrem gehaald! Maar om dat vast te houden voor lange termijn is fase 4 heel belangrijk. 

 

 

In onze huidige maatschappij hebben de meesten van ons geleerd de stem van hun intuïtie te negeren. Daardoor zijn ze deze soms zelfs helemaal kwijtgeraakt. Echter is je intuïtie de sleutel naar het creëren van een succesvol en gelukkig leven. Wanneer dat is wat je wil, dan is het noodzakelijk deze diepe connectie met jezelf te herstellen zodat je dus weer helemaal op je innerlijke wijsheid kunt gaan vertrouwen. Hoe fijn is dat?!

 

Kom weer volledig in contact met je intuïtie en hoe je daar weer op kunt gaan vertrouwen. De manifestatie module leert je hoe je moeitelozer alles kunt gaan aantrekken waar je naar verlangt. 

 

Doordat je jezelf door en door leert kennen en precies begrijpt hoe je in elkaar steekt leer je een heel concreet plan te maken om stap voor stap naar jouw droom toe te werken. We combineren strategie en energie zodat je emotioneel, financieel, spiritueel en fysiek niets meer in de weg staat.


  

Het programma start met een 1:1 kickoff. Je mag zelf kiezen of dit live of online is. Voor de impact maakt het geen verschil, maar live vind ik in ieder geval heel gezellig. Deze kickoff wordt aangevuld met (onbeperkte) coaching, opdrachten en calls. Tijdens de kickoff ontrafelen we de patronen die in je leven zijn ontstaan en er voor zorgen dat je nu je eigen weg saboteert (zonder dat je het zelf in de gaten hebt). Je krijgt inzicht en maakt een hernieuwde connectie met jezelf. 

In tegenstelling tot andere programma's is dit een holistisch programma dat je helpt om inzicht te krijgen in alle lagen van je bewustzijn. Je hebt niets anders nodig en dat is ook de reden dat je in dit half jaar kunt groeien tot ongekende hoogte. Na dit programma ben jij helemaal klaar om je eigen pad te bewandelen en jezelf op #1 te zetten.

 

Durf groot te denken! De wereld is klaar voor jou en je talenten. Door de regie terug te pakken ga je de vrouw worden die het succes (waar je nu nog van droomt) ook echt kan dragen. Voelen dat jij het waard bent. Er zijn al vele voorbeelden van succesverhalen die gerealiseerd zijn met deze dit programma. Hierna sta je wijd open om te ontvangen!

 

Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om bij je gevoel te komen en je intuïtie weer de leiding te geven. Je hoeft geen andere programma's of coaching erbij te kopen. Dat bespaart je duizenden euro's 

 

Wanneer jij bereid bent om deze stap te zetten en je leven te veranderen, vraag dan NU een gesprek met mij aan. 

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen, je staat er niet alleen voor. We doen het samen.

 

Het programma is ‘invitation only’, dus vraag nu alvast het gesprek aan

(met mij persoonlijk)


Dit zeggen mijn klanten 

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Linda ingestapt met het soul en succes traject. Wat een ommekeer in vastzittende patronen! Die innerlijke saboteur hield me wel erg klein!

Het online programma was zo inspirerend dat ik er iedere vrije minuut in stak. Dit werkte ook zo enthousiast op mijn onderbewuste dat ik al snel doorhad dat er veel aan de oppervlakte lag maar door angst geblokkeerd werd.

 

Zichtbaar worden, spelen, gewoon doen, vanuit mijn hartsverlangen leven, mijn zielsmissie... het werd tijdens de gesprekken  met Linda steeds duidelijker dat alles voor het oprapen lag maar dat ik mezelf kleiner (en minderwaardig) hield dan ik daadwerkelijk was. 

 

Linda inspireert en moedigt je met haar enthousiasme, rust en energie aan om jouw diepste verlangens te gaan leven  zodat het allemaal meer gaat stromen in jezelf en om je heen, zodat jij  echt succes gaat ervaren. 

 

Na 3 maanden "soul&succes" had ik mijn 1ste coachingsreis uitgewerkt en een maand later vertrok ik voor een "vrij&blij" traject naar Kroatië met mijn 1ste klant! Bij terugkomst de 1ste aanvraag voor een dag "op pad naar jezelf" en de 2de is ondertussen ook al begonnen. 

 

En benieuwd hoe mijn eigen pad is verlopen? Van een doodlopende weg naar een hobbelige weg die langzaam omhoog klimt naar steeds meer mooie resultaten. Is de hobbel te hobbelig, dan ga ik weer terug naar de online omgeving én doe ik wat oefeningen en luister ik naar de inspirerende filmpjes van Linda. Linda weet en voelt precies wat er nodig is en prikkelt je zodat jij jouw eigen keuzes maakt. Niet met kantklare antwoorden maar ze stelt de juiste vragen zodat het ook echt uit jezelf komt. Dankbaar dat ik deze nuchtere en gezellige leukerd op mijn pad ben tegengekomen!

 


Wat heb ik in korte tijd veel geleerd! En ik ben echt niet nieuw in het werken met mijn schaduwwerk, maar jij stelde de vragen net even anders waardoor ik nog meer in contact kon komen met mijn ‘schaduwen’ en hier nog harder mee geconfronteerd werd. Pijnlijk, maar ook zo nodig.

 

Als beginnend ondernemer wist ik dat er een aantal punten waren waar ik best nog even naar mocht kijken. Waarop ik mezelf saboteerde. En omdat ik iets gevonden heb waar ik zo graag mee aan de slag wil en echt een succes van wil maken, kon ik niet anders dan deze punten aan te gaan kijken.

 

Ik wist dat ik mezelf kon tegenhouden met bepaalde overtuigingen die ik in mijn leven heb opgedaan en ik had ook echt al wel een aantal gevonden en verandert. Maar toen we de opdracht kregen om je overtuigingen over bijvoorbeeld Geld op te schrijven, werd het me ineens heel duidelijk hoeveel belemmerende overtuigingen ik eigenlijk had. En de positieve statements die ik ertegenover zette, gaven me meteen een vrolijk gevoel en maakten me vanbinnen krachtiger. Deze oefening heb ik inmiddels ook voor andere onderwerpen gebruikt en het helpt me enorm om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten en deze vervolgens te veranderen.

 

Linda weet zo snel de kern te vinden van de uitdaging die je aan te gaan hebt en dan ook de start naar de oplossing aan te reiken. Dat heb ik nog niet eerder zo sterk ervaren. Ik denk dan ook dat iedereen die écht een succes wil maken van haar bedrijf en weet dat er nog punten zijn waarop ze zichzelf saboteert gebaat is bij een traject met Linda. Ze weet je binnenste te vangen en je vervolgens verder te helpen. Ze reageert altijd op je vragen of gedachten die je haar mailt en is er écht voor je.

 

Linda, je bent voor mij in korte tijd erg dierbaar geworden. Dank voor de confrontaties met mezelf en de daaruit geleerde lessen. Dank voor de verbinding die ik voelde tijdens onze gesprekken.


 

Bedenk dat jij het bovenstaande resultaat ook kunt bereiken!

 

Hoe? Door een besluit te nemen.


Wil je nog graag meer weten over soul & succes?

Want natuurlijk ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen.

Is één van de onderstaande redenen misschien op jou van toepassing?

 

 • Je leven van de handrem halen?
 • Weer volledig kunnen vertrouwen op je intuïtie?
 • Je eigen pad bewandelen?
 • Jezelf beter leren kennen of onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn
 • Meer zelfvertrouwen
 • Heb je een verlangen naar (innerlijke) vrijheid?

Wanneer je al een tijdje het gevoel hebt dat er wat moet veranderen en klaar bent om stappen te gaan zetten

Wat houd je dan nog tegen om ervoor te gaan?

Wat als ik dit niet kan? Ik vind het best spannend om de knoop door te hakken en dit te gaan doen...

Het is heel logisch dat je dit spannend vind. Investeren in jezelf kan soms dood eng voelen maar is noodzakelijk als je verder wilt komen. Wanneer je eigenlijk wel graag wilt maar niet goed durft vraag dan gerust alsnog een gesprek met mij aan. We kijken dan samen of dit programma passend voor je is of dat je misschien beter voor wat anders kunt kiezen.


Ik heb nog niet zo veel (of al wel heel veel) aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, kan ik er dan ook bij?

Het antwoord is JA! En dit is waarom... Wat je niveau van persoonlijke ontwikkeling ook is, dat maakt voor dit programma niet uit. Dat komt omdat Als je next level wilt gaan je altijd met je eigen "rommel" aan het opruimen gaat. Wanneer jij voelt dat je nog niet staat waar je zou willen zijn, er voor jou een nieuw level te behalen valt dan is het sowieso heel waardevol. En weet je, voordat je toegelaten kunt worden tot het programma hebben we toch eerst een gesprek. Mocht jij of ik tijdens het gesprek het gevoel hebben dat het toch niet helemaal bij je past dan stap je simpelweg gewoon niet in. Ik ben al zo ongelofelijk druk en heb altijd tijd te kort. Kan ik dit wel inpassen in mijn leven?

Eerlijk? Alles gaat over het stellen van prioriteiten. Hoe belangrijk is jouw persoonlijke geluk? Vind jij het jezelf waard om in te investeren om een fijner leven te creëren? Een succesvolle business neer te zetten? Want je moet bereid zijn om er tijd in te steken. Wanneer jij voelt dat dit is wat je graag wilt dan is tijd geen issue. Je zult al snel merken dat er meer balans in je leven komt.  


Ik ben een man, is dit ook voor mij?
Zeker! ongeveer 10% van mijn klanten is man en je bent van harte welkom een gesprek te plannen. 


Ik vind het lastig om voor mezelf te kiezen

Stel dat je je leven over 5 jaar precies hetzelfde zou leven als nu, hoe zou dat dan voelen?

 

Als het antwoord “Te gek!” is, dan ben ik heel blij voor je. Als je verdrietig, angstig of misschien alleen een beetje onrustig wordt van het idee dat je leven er over 5 jaar nog vrijwel net zo uitziet als nu, dan raad ik je aan om te kijken wat je anders zou willen. 

 

 • Voel je dat het tijd is om het helemaal anders te gaan doen?
 • Wil je meer uit het leven wil halen dan dat je nu doet?
 • Is er nu een stem in je hoofd die je tegenhoudt om écht te leven zoals jij zelf wilt en voel je tegelijkertijd hoe graag je eigenlijk toch wilt veranderen?

 

 Werkt dit programma ook voor mij?

Soul & Succes voor vrouwen die (vrouwelijk) leiderschap, kracht, geluk en succes nastreven.

 

Wanneer jij je kiest om aan de slag te gaan om je droombedrijf te creëren vanuit persoonlijke ontwikkeling en tot in het diepste van je kern wilt weten wie je werkelijk bent, wat je drijfveren zijn, wat je schaduwkanten zijn en welke overtuigingen je hebt zodat je krachtig, zelfverzekerd je eigen succes in de hand kunt nemen is dit helemaal wat voor jou.  

 

Je zult onderdeel worden van een groep vrouwen met een missie. Met grote dromen en doelen, willen groeien en ontwikkelen, in actie komen om voor zichzelf te gaan staan. 

 

Soul & Succes is een hybride programma. Dat betekent 1:1 met een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw behoefte, geen standaard programma maar een programma volledig op maat voor jou. En daarnaast kom je in de academy waar je gelijkgestemde vrouwen gaat treffen. Ook nog eens heel gezellig dus! Deze manier van werken zorgt dat je straks niks meer in de weg staat om maximaal resultaat te behalen.
Wil je weten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag dan nu een gratis gesprek aan. Wacht niet te lang, in mijn agenda is slechts beperkt plaats om nieuwe trajecten in te plannen. Mijn focus ligt namelijk altijd bij bestaande klanten.

 

Jij kan ook deel uitmaken van mijn bestaande klantenkring en zo heb je altijd 100% focus van mijn kant.