Hoe je je soulbizz van de handrem haalt zonder te hoeven pushen.

De enige training die je nodig hebt om je energetische blokkades te doorbreken en je mindset tip-top te krijgen

Zo super frustrerend is het wanneer je om je heen allemaal succesvolle ondernemers ziet die de ene na de andere klant binnen hengelen terwijl je zo hard je best doet om ook op dat level te komen. Dat zorgt ervoor dat je soms twijfelt of een succesvol bedrijf wel voor je is weggelegd. Want voor je gevoel heb je alles al geprobeerd. Marketing, social media, allerlei strategieën toegepast en misschien zelfs wel geld slurpende advertenties en toch komt er maar geen stroming in je bedrijf.

 

Wat als ik je vertel dat daar meestal het probleem ook niet ligt? Want uiteindelijk kan iedere strategie werken.

" Je kunt nog zo goed weten hoe al die marketingstrategieën werken... Als jij nog niet de vrouw bent die dat succes ook kan dragen, gaat het niet voor je werken. "

Het echte probleem is dit:

Veel vaker is er een diepere onderliggende blokkade bij de onderneemster zelf waardoor ze haar eigen succes (onbewust) saboteert. Hoe irritant is dat?

 

Uit eigen ervaring (bij mijn klanten, bij mijn ondernemersvriendinnen en bij mezelf) weet ik dat je bedrijf maar kan groeien tot het punt waar je zelf staat. Als dus je bedrijf niet loopt zoals je graag zou willen is er innerlijk werk aan de winkel. Jij zult eerst zelf moeten groeien voordat je bedrijf kan volgen. Een groeimindset krijgen dus eigenlijk. 

 

Toen ik dat voor het eerst hoorde dacht ik: joa, joa (zoals we dat hier in de Achterhoek zeggen), ik heb er al jaren aan persoonlijke ontwikkeling en opleidingen opzitten. Het zal wel... Toch bleek dit precies wat ik te doen had. En toen ik dat deed ging mijn bedrijf in no time van 0 naar 100 🤯.

 

Wat had ik spijt dat ik dat advies niet eerder opgevolgd had...

 

Mijn advies: stop nou maar gewoon met nog meer freebies te verzamelen en op de plank te laten liggen. Dit vreet alleen maar energie en je verspild je tijd hiermee. Eigenlijk weet je dat ook wel maar het is zo verleidelijk...

 

Allerlei kennis verzamelen wat je uiteindelijk toch niet naar de kern gaat helpen en met losse flodders te schieten omdat je niet weet welke richting je op moet. Gaat niet werken. Het enige wat jij nodig hebt is naar je eigen kern te gaan om vanuit authenticiteit stroming in je soulbizz te brengen. En dat doe je dus niet door aan de voorkant te blijven sleutelen.

Tijd is je meest waardevolle bezit

Al het andere kun je kopen, tijd niet... Je kunt je tijd maar één keer goed besteden. In mijn ogen kan je dat dus beter spenderen aan wat wel werkt.

 

Je denkt misschien wel dat niemand op je zit te wachten. Maar weet je, er is in deze tijd echt een vloedgolf aan mensen die je kunt helpen met jouw talent. Dat ze nu niet naar je toe komen zorgt voor een compleet vertekend beeld van de realiteit. Als je je afvraagt: "waar zijn al die klanten?" weet dan dat ze in principe gewoon al voor je in de rij staan.

 

Dat ze nu niet op je pad komen komt dus doordat je (onbewust) zelf de boel in meer of mindere mate saboteert. 

 

Je energie zorgt ervoor dat je in je buitenwereld terugziet wat er in je binnenwereld afspeelt.


Gelukkig is dit op te lossen

SBA; Hercodeer je onderbewustzijn en wordt een magneet voor klanten zonder allerlei ingewikkelde methodes

Je zelfvertrouwen gaat een enorme boost krijgen doordat je je angsten gaat loslaten

Je leert de essentiële stappen die je moet zetten als je succesvol wilt worden en je bedrijf naar een volgend niveau wilt tillen zodat je meer klanten en omzet gaat krijgen

De holistische benadering van dit membership zorgt ervoor dat je op al je lagen van je bewustzijn transformeert. Dat maakt het duurzaam en zorgt ervoor dat je op dit gebied geen andere hulp meer hoeft in te schakelen.

We gaan aan de slag om je intuïtie weer helemaal de leiding te kunnen geven en er daardoor nieuwe deuren opengaan en je je eigen glazen plafond kunt doorbreken

Je gaat ontdekken hoe jezelf altijd opnieuw kunt activeren om helemaal in je grootsheid te kunnen stappen

Je krijgt meer rust in je hoofd omdat je leert hoe je stilte in die piekerfabriek gaat brengen

Die innerlijke pedante trut die nu nog diep weggestopt zit gaat op de juiste momenten haar podium pakken en jij je stem kunt laten horen.

In diverse hypnosesessies gaan we energieblokkades opheffen zodat je niet meer hoeft te ploeteren maar er veel meer stroming gaat komen.

Je leert hoe je jezelf naar de juiste frequentie brengt om open te staan om te kunnen ontvangen. Bye, bye geldblokkades, jezelf klein houden en het gevoel altijd te moeten pushen.

Uiteindelijk is natuurlijk het doel dat je energetisch tot rust gaat komen zodat je een duurzaam en holistisch bedrijf kunt gaan bouwen dat jouw persoonlijkheid "ademt".

Succesvol worden zonder dat het je gezondheid kost.

Ik help onderneemsters de handrem van hun bizz te halen en schaamteloos stralend hun eigen pad te bewandelen.

Partner van Peter, onderneemster en integratief holistisch psychosociaal therapeut. Een donkere periode in mijn leven heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven getransformeerd heb. Want het roer moest echt om! Het kon zo niet langer. Mijn allerbelangrijkste kernwaarde is vrijheid en op dat moment was die vrijheid ver te zoeken. Vrijheid krijgen werd mijn doel, maar dan wel op mijn manier. Vanuit mijn natuurlijke stroom. Dit heeft mij een unieke kijk gegeven op zowel persoonlijke als zakelijke groei

 

Onderneemsters die de denkbeeldige handrem in hun bedrijf hebben aangetrokken vragen mij hoe ik het voor elkaar gekregen heb om in een heel korte tijd een succesvol bedrijf neer te zetten. Hoe ik vanuit een zachte vrouwelijke vibe onderneem en me toch door niets of niemand laat afremmen. Als ik ze dan vertel dat de basis hiervoor energetisch is reageren ze vaak verbaast. Want intuïtie boven marketing, sales en strategie is nog niet zo ingeburgerd. Ze vragen mij dan of ik ze ook kan leren hoe ze zichzelf zo kunnen uitlijnen om ook in de juiste flow van het ondernemen te komen. 

 

De meesten weten niet dat ik zing als een schorre kraai en dit ook graag laat horen wanneer ik onder de douche sta (ik oefen veel maar zit weinig verbetering in). Wanneer ik daarna dan lekker voor de houtkachel zit drink ik het allerliefste een goede chai latte. Ben een echt "buitenmeisje" en geniet intens van de natuur. Waar ik vroeger een feestbeest was laad ik nu op in de natuur. 

 

Mijn grote droom om echt het verschil te kunnen maken voor al die vrouwen die hun eigen soulbizz willen runnen maar niet goed weten hoe je dat het beste aanpakt. Zodat zij net als ik kunnen genieten van de vrijheid van het ondernemerschap, schaamteloos kunnen stralen en hun leven van de handrem kunnen halen. Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen.

Maar neem het niet van mij aan...Wat heb ik in korte tijd veel geleerd! En ik ben echt niet nieuw in het werken met mijn schaduwwerk, maar jij stelde de vragen net even anders waardoor ik nog meer in contact kon komen met mijn ‘schaduwen’ en hier nog harder mee geconfronteerd werd. Pijnlijk, maar ook zo nodig.

 

Als beginnend ondernemer wist ik dat er een aantal punten waren waar ik best nog even naar mocht kijken. Waarop ik mezelf saboteerde. En omdat ik iets gevonden heb waar ik zo graag mee aan de slag wil en echt een succes van wil maken, kon ik niet anders dan deze punten aan te gaan kijken.

 

Ik wist dat ik mezelf kon tegenhouden met bepaalde overtuigingen die ik in mijn leven heb opgedaan en ik had ook echt al wel een aantal gevonden en verandert. Maar toen we de opdracht kregen om je overtuigingen over bijvoorbeeld Geld op te schrijven, werd het me ineens heel duidelijk hoeveel belemmerende overtuigingen ik eigenlijk had. En de positieve statements die ik ertegenover zette, gaven me meteen een vrolijk gevoel en maakten me vanbinnen krachtiger. Deze oefening heb ik inmiddels ook voor andere onderwerpen gebruikt en het helpt me enorm om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten en deze vervolgens te veranderen.

 

Linda weet zo snel de kern te vinden van de uitdaging die je aan te gaan hebt en dan ook de start naar de oplossing aan te reiken. Dat heb ik nog niet eerder zo sterk ervaren. Ik denk dan ook dat iedereen die écht een succes wil maken van haar bedrijf en weet dat er nog punten zijn waarop ze zichzelf saboteert gebaat is bij een traject met Linda. Ze weet je binnenste te vangen en je vervolgens verder te helpen. Ze reageert altijd op je vragen of gedachten die je haar mailt en is er écht voor je.

 

Linda, je bent voor mij in korte tijd erg dierbaar geworden. Dank voor de confrontaties met mezelf en de daaruit geleerde lessen. Dank voor de verbinding die ik voelde tijdens onze gesprekken.


Dit is wat je exact krijgt als je je aanmeldt voor SBA

T.W.V. €278,-

Tijdens onze 1 op 1 Hotseat sessie tune ik helemaal in op jou en je situatie en gaan we pijlsnel naar de kern en ontrafelen waar jij je succes nu nog saboteert. Want wanneer je bizz nu niet loopt ligt de oorsprong daarvan altijd in je binnenwereld. In onze tijd samen gaan we ontdekken wat jouw persoonlijke blokkades zijn. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je te doen staat om die handrem los te kunnen gooien. 

 

Je plant deze 1 op 1 hotseat sessie zelf in mijn agenda op een moment dat het jou uitkomt.

T.W.V. €147,-

Herprogrammeer je mindset met het Business Queen Playbook voor meer structuur en focus in je bizz en je plekje in de markt te claimen. Dit zijn mijn persoonlijke geheimen die zorgen voor overvloed in mijn bedrijf en leven. Het playbook neemt je mee in de rituelen die ik keer op keer toepas om concrete resultaten terug te zien. Vanuit flow, ease, vrouwelijke energie en een vleugje strategie een droombedrijf bouwen. 


T.W.V. €97,-

Superstar hypnose om je innerlijke cheerleader wakker te dansen. Stel je voor: Je krijgt een tegenvaller te verwerken, kijkt op je rekening en denkt "sh*t hoe ga ik dat deze maand doen?!" Je twijfelt of je maar weer op zoek moet naar een baan in loondienst. En in plaats van de handdoek in de ring te gooien en je energie omlaag te laten halen, doe je de je de superstar hypnose in je oren en binnen een paar minuten pak je je high vibes weer terug en voel je je weer opgeladen en gemotiveerd. 

T.W.V. €97,-

Eén van de meest krachtige tools achter mijn eigen succes is de Moneyflow hypnose.  Deze diepgaande hypnosessie waarin je je blokkades rondom geld gaat doorbreken en daardoor beloond gaat worden voor de tijd, energie en talent dat je steekt in je bedrijf. Zo krachtig deze! Eén van mijn klanten kreeg na deze sessie 3 nieuwe aanmeldingen binnen. 


Wanneer je nu instapt krijg je dit er ook nog bij:

T.W.V. €27,-

Mijn ultieme succes affirmaties. Dit is een checklist met de affirmaties die ik dagelijks gebruik om mezelf steeds weer af te stemmen op succes. 

T.W.V. 67,-

Videotraining waarin je de 3 essentiële sleutels voor overvloed leert.


De totale waarde van dit pakket is 713 Euro

 

Maar dat hoef je natuurlijk niet te betalen

 

Je krijgt NU 3 maanden toegang voor slechts €44,-

 

Alles in Soul Business Activation is exclusief voor jou beschikbaar. Je krijgt na aanmelding 3 maand toegang tot deze hemelse tools.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat Soul Business Activation jou echt naar een volgend niveau gaat brengen als je alles wat je leert implementeert. En ik weet zeker dat je de inhoud echt heel leuk gaat vinden want het gaat antwoord op heel veel vragen geven.

 

Je krijgt binnen 24 uur na aanmelding toegang tot alle tools met 0 risico voor jou. Ga er 14 dagen mee aan de slag en als het om welke reden dan ook niet helpt om je energetische blokkades te doorbreken en je mindset tip-top te krijgen dan hoef ik je geld niet ;-) Stuur dan een mail (info@lstrn.nl) dan storten wij zonder problemen het volledige aankoopbedrag terug.

Overzicht van wat je krijgt:

Business Queen Playbook (€147,- waarde)

Superstar Hypnose (€97,- waarde)

Moneyflow Hypnose (€97,- waarde)

1 op 1 Hotseat  (€278,- waarde)

Bonussen:

Succes affirmaties  (€27,- waarde)

3 sleutels voor overvloed (€67,- waarde)