Over Linda

Iedere dag opnieuw probeer ik datgene te doen waar ik energie van krijg. Hoe ik dat doe? Door vanuit mijn hart te leven.

 

Hoe zou je het vinden om helemaal te kunnen zijn wie je bent, aan je eigen mentale ontwikkeling te werken om je goed te voelen, lekker in je vel te zitten, je leven in te richten op een manier die voor jou goed voelt? Niet langer jezelf in de put te laten praten door je eigen innerlijke stemmetjes. Gevangen zitten in je eigen gedachten. Nee, jij gaat voor vrijheid, een happy leven en stevig in je schoenen staan.

 

In jou zit een energieke en dappere vrouw die zich wil laten zien

Hi, Mijn naam is Linda Rosman. Ooit voelde ik me niet vrij. Ik was in mezelf gekeerd, vond mezelf niet goed genoeg en deed mezelf anders voor dan ik werkelijk ben. Waarom? Omdat ik bang was voor de oordelen van anderen. De ontdekking wat innerlijke vrijheid en durven te leven voor verschil maakt heeft mij een compleet nieuw leven gegeven. Nu voel ik me sterk, vrij en durf de juiste keuzes te maken.

 

Ik zie mezelf als change maker

Als ervaringsdeskundige en dankzij mijn opleidingen weet ik als geen ander wat er nodig is om je leven een positieve upgrade te geven. Mijn droom is dat jij DURFT te leven zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je jezelf de kans geeft vrij te zijn. Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten zijn dan een logisch gevolg.  Het taboe van altijd maar sterk moeten zijn doorbreken. Met de juiste mindset word jij expert in het beste uit jezelf halen.

 

Wat is jouw ‘next level’?

Wil je weten waarom ik mijn bedrijf ben gestart en hoe ik mijn leven heb veranderd? Wat mijn geheim is?

Lees hoe mijn persoonlijk verhaal jou kan helpen je leven een upgrade te geven. Laat je inspireren om stappen te gaan zetten die je helpen ervoor te gaan (je hoeft dit niet alleen te doen) Een aantal jaar geleden heb ik  de regie over mijn leven weer in eigen hand genomen en ik ben gaan kijken naar wat ik nu echt wil. “Wat maakt mij echt gelukkig? Wat zorgt ervoor dat ik de tijd en alles om me heen vergeet, waar ligt mijn passie?” Dit was het begin van mijn transformatie naar “Linda 2.0”. 

 

Linda Rosman

 

Postadres:

LSTRN 

Zegendijk 34

7136 KN Zieuwent

 

0618210898

 

info@LSTRN.nl 

 

Neem direct contact op via Whatsapp of Messenger Fan van LSTRN?

Blijf op de hoogte via social media

Wil je samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon hallo zeggen?

Waarmee kan ik je helpen?

Op de hoogte blijven?


Coach - psychocociaal therapeut - Stressmanagement - Persoonlijke ontwikkeling - Positieve psychologie - NLP - Energetisch therapeut - Hypnotherapie - Regressie therapie - Cognitieve gedragstherapie - Online coach - Holistisch - natuurgeneeskunde - Achterhoek - Gelderland - Aalten - Borculo -  Eibergen- Groenlo - Lichtenvoorde - Neede - Oost Gelre - Ruurlo - Varsseveld- Winterswijk - Zieuwent