Traject

Het eerste contact

Je kunt een afspraak maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek (Clarity Call) . Dit kan via de website of door telefonisch contact op te nemen. 

De eerste afspraak

Tijdens de intake staat het inventariseren van je hulpvraag centraal. Ook kijken we naar wensen en verwachtingen. En of wij de juiste match zijn. Ik ga alleen met je aan de slag als ik zeker ben de juiste hulpverlener voor je te zijn.  Hierna besluiten we of we een samenwerking aan gaan.  De afspraak voor de intake is telefonisch/skype of een locatie naar wens.

Het vervolg

Nadat er is besloten een samenwerking aan te gaan maken we een afspraak.  Heb je gekozen voor het V.I.P. programma 100% jezelf starten we met de live dag.  Dit is de kickstart van jouw 3 maanden all-inclusive traject.

 

Ga jij liever aan de slag met losse sessies (transformatie coaching & therapie)  plannen we de eerste direct in. De losse sessies bestaan uit gesprekken. Daarnaast maak ik gebruik van ‘technieken’ die komen uit de reguliere en alternatieve therapie.  Meestal duurt een traject tussen 6 en 9 sessies

Voucher

Door het kopen van een voucher ontvang je korting op je consulten. Je kunt de voucher gebruiken voor 5 volledige sessies. De voucher is persoonlijk en is alleen inwisselbaar ter betaling van een sessie. Niet gebruikte consulten worden niet terugbetaald. De voucher is geldig tot één jaar na aankoop

De laatste sessie

Als jij vindt dat het klaar is, is het klaar. Of ik zal zelf ook aangeven als ik vind dat het klaar is of dat de tijd tussen de sessies wat langer kunnen duren. Je zou ook af kunnen spreken om elk kwartaal of half jaar langs te komen om mij als spiegel te gebruiken.

Afspraak verzetten of annuleren

Annuleren of verzetten van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren en kan uitsluitend via telefoon gedaan worden.

 

Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak, wordt de afspraak volledig in rekening gebracht.

Vergoeding

Op dit moment is er geen vergoeding mogelijk vanuit de ziektekostenverzekering. Mijn ervaring is dat werkgevers over het algemeen erg enthousiast zijn over het inzetten van hulp op het moment dat een werknemer het alleen niet red. Ga dus vooral in gesprek.

Aangepast tarief

Heb je weinig geld te besteden maar wel dringend behoefte aan professionele begeleiding? 

LSTRN laat in bijzondere gevallen de cliënt zelf bepalen wat hij of zij kan betalen voor de geleverde begeleiding. Basisvoorwaarde hiervoor is menselijkheid, zodat zowel LSTRN als de cliënt een goed gevoel hebben bij de geleverde begeleiding en de beloning die daar tegenover staat.

 

Heb je weinig te besteden of financiële problemen? Neem gerust contact met mij op, want geld mag nooit de reden zijn dat professionele begeleiding niet voor je is weggelegd!

Betaling

Voor aanvang van een consult of sessie ontvang je een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 8 dagen. Je kunt deze betalen met een overboeking of via IDeal.

Algemene voorwaarden

LSTRN maakt gebruik van algemene voorwaarden. Deze ontvang je voor aanvang van een sessie of traject. Alvast lezen? Klik dan hier...

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Een cadeau dat misschien het leven van de ontvanger zal veranderen? Losse sessies, volledige trajecten en workshops zijn te koop in de vorm van een cadeaubon. Wil je meer informatie of een cadeaubon kopen, neem dan contact op of mail naar info@lstrn.nl

Linda Rosman

 

Postadres:

LSTRN 

Zegendijk 34

7136 KN Zieuwent

 

0618210898

 

info@LSTRN.nl 


Fan van LSTRN?

Blijf op de hoogte via social media

Wil je samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon hallo zeggen?

Waarmee kan ik je helpen?

Op de hoogte blijven?


Coach - psychocociaal therapeut - Stressmanagement - Persoonlijke ontwikkeling - Positieve psychologie - NLP - Energetisch therapeut - Hypnotherapie - Regressie therapie - Cognitieve gedragstherapie - Online coach - Holistisch - natuurgeneeskunde - Achterhoek - Gelderland - Aalten - Borculo -  Eibergen- Groenlo - Lichtenvoorde - Neede - Oost Gelre - Ruurlo - Varsseveld- Winterswijk - Zieuwent