Over Linda

Iedere dag opnieuw probeer ik datgene te doen waar ik energie van krijg. Hoe ik dat doe? Door vanuit mijn hart te leven.

 

Hoe zou je het vinden om helemaal te kunnen zijn wie je bent, aan je eigen mentale ontwikkeling te werken om je goed te voelen, lekker in je vel te zitten, je leven in te richten op een manier die voor jou goed voelt? Niet langer jezelf in de put te laten praten door je eigen innerlijke stemmetjes. Gevangen zitten in je eigen gedachten. Nee, jij gaat voor vrijheid, een happy leven en stevig in je schoenen staan.

 

In jou zit een energieke en dappere vrouw die zich wil laten zien

Hi, Mijn naam is Linda Rosman. Ooit voelde ik me niet vrij. Ik was in mezelf gekeerd, vond mezelf niet goed genoeg en deed mezelf anders voor dan ik werkelijk ben. Waarom? Omdat ik bang was voor de oordelen van anderen. De ontdekking wat innerlijke vrijheid en durven te leven voor verschil maakt heeft mij een compleet nieuw leven gegeven. Nu voel ik me sterk, vrij en durf de juiste keuzes te maken.

 

Ik zie mezelf als change maker

Als ervaringsdeskundige en dankzij mijn opleidingen weet ik als geen ander wat er nodig is om je leven een positieve upgrade te geven. Mijn droom is dat jij DURFT te leven zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je jezelf de kans geeft vrij te zijn. Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten zijn dan een logisch gevolg.  Het taboe van altijd maar sterk moeten zijn doorbreken. Met de juiste mindset word jij expert in het beste uit jezelf halen.

 

Wat is jouw ‘next level’?


Mijn missie is jou te helpen naar een leven vol zelfvertrouwen. Ik gun het je zoooo enorm om je dromen, passie en ambitie waar te maken. Pretlichtjes in je ogen, dat waakvlammetje weer laten oplaaien tot een groots vuur of vlinders in je buik doordat je je ultiem gelukkig voelt. Daaraan wil ik met jou werken.

 

Duik in de mogelijkheden: