Over Linda

Ik ben Linda, partner van Peter en integratief holistisch psychosociaal therapeut. Een donkere periode in mijn leven heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven getransformeerd heb. Dit heeft mij een unieke kijk gegeven op persoonlijke groei omdat ik mijzelf weer helemaal in mijn natuurlijke stroom heb gekregen. Daardoor sta ik zelfverzekerd in het leven, voel ik me innerlijk vrij en heb ik weer pretlichtjes in mijn ogen gekregen.

 

Vrouwen die net als ik ambitieus en ondernemend zijn en worstelen met zelftwijfel vragen mij hoe ik het voor elkaar gekregen heb om mijn leven van de handrem te halen en het lef heb om het ook gewoon echt te gaan doen. Of ik ze kan leren hoe ze op hun eigen intuïtie kunnen gaan vertrouwen en het vinden van die echte diepgang zodat ze zich ook innerlijk vrij kunnen voelen.

 

De meesten weten niet dat ik zing als een schorre kraai en dit ook graag laat horen wanneer ik onder de douche sta. Wanneer ik daarna dan lekker voor de houtkachel zit drink ik het allerliefste een goeie chai latte.

Mijn grote droom om echt het verschil te kunnen maken en duizenden vrouwen te laten ervaren hoe het is om zich innerlijk vrij te voelen. Zodat zij net als ik schaamteloos kunnen stralen, hun leven van de handrem kunnen halen, pretlichtjes in hun ogen krijgen en achtbaankriebels voelen. Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen. 


Leer mij kennen op Instagram