Clarity call

Wat mag je verwachten van een clarity call?

 

Wil jij patronen doorbreken, groeien in je zelfvertrouwen en daardoor weten wat je precies wilt, vanuit je kern afrekenen met negatieve gevoelens en gedachten? Dan is een clarity call een perfecte eerste stap.

 

Gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Na dit gesprek

  • Heb jij helderheid over jouw #1 verlangen
  • Weet je wat je eerste stap is om dit verlangen waar te maken
  • Kijken we samen of wij een goede match zijn en of ik de juiste persoon ben je te helpen om je doelen te behalen

 


  • Wil je meer grip op je leven? Eindelijk weten, kunnen en durven gaan voor wat JIJ echt wilt? 
  • Wil je graag meer vrijheid, innerlijke rust en weer echt genieten?
  • Wil je niet meer wachten tot het vanzelf wel weer beter gaat?
  • Is het NU tijd om die automatische piloot stop te zetten?
  • Wil jij graag meer lichtheid en plezier?
  • Wil je actie ondernemen naar een fijner leven?
  • Wil je dit grondig aanpakken en met een duurzaam resultaat?

Dan is een clarity call jouw eerste stap.

Reacties van cliënten

Nienke: Ik heb promotie gemaakt en ben meer gaan verdienen doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Een presentatie geven voor 200 man vind ik nu veel minder spannend. Dit komt omdat ik heb geleerd dat ik het waard ben.

Rianne: Ik ben afgevallen en beter in mijn vel komen te zitten. Nu durf ik weer mee te doen aan groepslessen, zo leuk!

Marlies: Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan, mijn leven is hierdoor positief. Mijn relatie is nog beter geworden. Dat komt doordat ik nu gelukkig ben en beter in mijn vel zit. 

 

Maureen: Ik voel me nu gehoord door vrienden en familie en doe waar ik zelf zin in heb. Je kan wel zeggen dat ik schijt gekregen heb aan wat anderen van me denken. Ik voel me vrij!!

 

Marion: Ik durf nu spontaan een praatje met een vreemde te maken en voluit de dansen. Dit is iets wat ik eerst echt niet durfde te doen. 

 

Hey! Ik ben Linda

 

In mijn praktijk help ik ambitieuze vrouwen te groeien in hun zelfvertrouwen zodat ze al haar talenten kan inzetten en kan gaan voor wat ze het allerliefste wil. Ik help deze vrouwen in korte tijd een transformatie te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, ze haar stem kan laten horen en ambities na te jagen.

 

Ik ben er voor vrouwen met grote dromen en doelen maar zichzelf onnodig klein houden en wegcijferen waardoor ze niet hun volle potentieel kunnen gebruiken en laten zien.

 

Ik geloof dat het niet nodig is om te veranderen. Je bent namelijk 100% goed zoals je bent. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je niet tevreden bent over bepaalde aspecten in je leven. Onzeker over je uiterlijk, relaties, werk, je persoonlijkheid of het gevoel dat je niet belangrijk genoeg bent, je het niet waard bent. Dat kan echt anders!

 

Over onzekerheid zeggen mensen vaak; 'zo ben ik nou eenmaal' of; 'dat is gewoon wie ik ben'. Ondanks dat veel vrouwen die gedachten hebben weet ik inmiddels dat dit simpelweg niet klopt. Iedereen kan vol zelfvertrouwen zijn. Bold statement? Nee, zeker niet.  Uit persoonlijke ervaring en ervaring van inmiddels vele cliënten weet ik dat op een heel eenvoudige manier het echt anders kan. 

 

Wat zou het voor jou betekenen als jij blaakt van het zelfvertrouwen. 100% jezelf kunt zijn. Je grenzen precies kunt aangeven. Niet meer zo vaak hoeft te twijfelen, niet meer zo veel piekert. 

 

Het is mogelijk, voor iedereen. Dus ook voor jou!

 

Voel je dat het nu jouw tijd is en een volgende stap te zetten?