Boek hier jouw [gratis]

Clarity call

Wil jij patronen doorbreken, groeien in je zelfvertrouwen en daardoor weten wat je precies wilt, vanuit je kern afrekenen met negatieve gevoelens en gedachten? Dan is een clarity call een perfecte eerste stap.

 

Gratis en geheel vrijblijvend. 

  •  Heb je iets gezien dat je aanspreekt?
  • Ben je op zoek naar coaching maar weet je nog niet zo goed wat het voor jou betekend?
  • Wil je investeren in jezelf en samen kijken wat bij je past?

Hoe werkt het?

Vul het onderstaande formulier volledig in. Jouw antwoorden geven mij een beeld van waar je op dit moment staat in je persoonlijke ontwikkeling en of een coachtraject met mij op dit moment de juiste stap voor je is.

Op basis van jouw antwoorden hoor je binnen 2 dagen of je in aanmerking komt voor een clarity call. Vul daarom zo uitgebreid mogelijk in.

Vul eerst de vragen in en verzend deze. Klik daarna op de knop 'afspraak plannen' om jouw datum en tijd te kiezen.

Tijdens het gesprek kijken we naar je huidige situatie, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Ook kijken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen. Je krijgt sowieso altijd waardevolle tips mee waarmee je direct aan de slag kunt

Fantastisch! Jij gunt jezelf het allermooiste cadeau dat er is: een persoonlijk coachtraject. Wanneer we besluiten samen aan de slag te gaan krijg je direct een opdracht van me. De opdracht die je van me gaat krijgen is; deze stap te gaan vieren!  Want let op; niet iedereen is hiertoe bereid. Want ook al voel je dat je het nodig hebt en denk je dat je bereid bent om in jezelf te investeren, er is altijd een deel in jou dat het spannend vind om deze stap te zetten en zal proberen je te overtuigen dat waar je nu mee worstelt eigenlijk allemaal wel meevalt. Veel vrouwen laten zich hierdoor weerhouden en kiezen voor het (oude) bekende patroon. Ze vertellen zichzelf dat het ook eigenlijk allemaal wel meevalt en ze het ook wel zonder hulp redden. Zo ploeteren ze maar door en modderen maar wat aan. In de hoop dat het vanzelf wel weer beter wordt...

Resumé; de vrouwen die bereid zijn om echte stappen te zetten. Patronen willen doorbreken en in zichzelf willen investeren in zowel tijd, energie en geld, DAT zijn de vrouwen met wie ik aan de slag ga. Ben je dat niet? Geen probleem, maar dan zijn wij simpelweg niet de juiste match.

 

Is dit WEL wat voor jou?

 

Beantwoord dan de onderstaande vragen en je hoort binnen 2 dagen van me.

 

Liefs Linda

Wil je met mij sparren om te kijken of wij een juiste match zijn en welk traject bij je past?

Beantwoord dan de volgende vragen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Plan je afspraak in:

Heb je de vragen ingevuld en op 'verzenden' geklikt? Maak dan nu direct een afspraak in mijn agenda. Mocht je niet in aanmerking komen voor een gesprek dan verwijder ik de afspraak automatisch.


Reacties van cliënten

Nienke: Ik heb promotie gemaakt en ben meer gaan verdienen doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Een presentatie geven voor 200 man vind ik nu veel minder spannend. Dit komt omdat ik heb geleerd dat ik het waard ben.

Rianne: Ik ben afgevallen en beter in mijn vel komen te zitten. Nu durf ik weer mee te doen aan groepslessen, zo leuk!

Marlies: Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan, mijn leven is hierdoor positief. Mijn relatie is nog beter geworden. Dat komt doordat ik nu gelukkig ben en beter in mijn vel zit. 

 

Maureen: Ik voel me nu gehoord door vrienden en familie en doe waar ik zelf zin in heb. Je kan wel zeggen dat ik schijt gekregen heb aan wat anderen van me denken. Ik voel me vrij!!

 

Marion: Ik durf nu spontaan een praatje met een vreemde te maken en voluit de dansen. Dit is iets wat ik eerst echt niet durfde te doen. 

 

Hey! Ik ben Linda

 

In mijn praktijk help ik ambitieuze vrouwen te groeien in hun zelfvertrouwen zodat ze al haar talenten kan inzetten en kan gaan voor wat ze het allerliefste wil. Ik help deze vrouwen in korte tijd een transformatie te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, ze haar stem kan laten horen en ambities na te jagen.

 

Ik ben er voor vrouwen met grote dromen en doelen maar zichzelf onnodig klein houden en wegcijferen waardoor ze niet hun volle potentieel kunnen gebruiken en laten zien.

 

Ik geloof dat het niet nodig is om te veranderen. Je bent namelijk 100% goed zoals je bent. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je niet tevreden bent over bepaalde aspecten in je leven. Onzeker over je uiterlijk, relaties, werk, je persoonlijkheid of het gevoel dat je niet belangrijk genoeg bent, je het niet waard bent. Dat kan echt anders!

 

Over onzekerheid zeggen mensen vaak; 'zo ben ik nou eenmaal' of; 'dat is gewoon wie ik ben'. Ondanks dat veel vrouwen die gedachten hebben weet ik inmiddels dat dit simpelweg niet klopt. Iedereen kan vol zelfvertrouwen zijn. Bold statement? Nee, zeker niet.  Uit persoonlijke ervaring en ervaring van inmiddels vele cliënten weet ik dat op een heel eenvoudige manier het echt anders kan. 

 

Wat zou het voor jou betekenen als jij blaakt van het zelfvertrouwen. 100% jezelf kunt zijn. Je grenzen precies kunt aangeven. Niet meer zo vaak hoeft te twijfelen, niet meer zo veel piekert. 

 

Het is mogelijk, voor iedereen. Dus ook voor jou!

 

Voel je dat het nu jouw tijd is en een volgende stap te zetten?