Ik begeleid ambitieuze, ondernemende grandioze vrouwen. Ze zijn toegewijd, getalenteerd en briljant. Heel vaak hebben ze zelf niet in de gaten hoe getalenteerd ze zijn. Ze zijn ervan overtuigd dat ze 'er niet klaar voor zijn' om stappen te zetten om te gaan voor wat ze ECHT graag willen. Ze zijn vooral gericht op de dingen waar ze niet goed in zijn en vergeten daarbij te kijken naar wat ze wel goed kunnen. Ze zitten te wachten tot iemand verteld hoe goed ze zijn, ze een promotie geeft of tot...

De fout die veel werkgevers maken. Het welzijn van de werknemers volstaat niet langer met een net salaris. Door de hoge werkdruk, hoge verwachtingen en ontwikkeling van mensen in het algemeen, is er meer nodig dan geld. Meer en meer, draait het om waardering, persoonlijke groei en ontwikkeling van werknemers. Voorkom verlies van waardevolle medewerkers

Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zeg jij tegen jezelf als je in de spiegel kijkt? of wanneer je een fout maakt? Het is me inmiddels wel duidelijk dat een negatief zelfbeeld, perfectionisme en moeite met grenzen aangeven heel vaak verband hebben met stress en klachten die verband hebben met burn-out raken.

Ze zijn met elkaar verbonden en geven hoe dan ook stress. Veel vrouwen hebben last van deze drie dingen. Deze 3-eenheid komt vrijwel altijd samen. Ze versterken elkaar en houden elkaar in stand.

Nienke vertelde me dat ze bijna vakantie heeft. Nog even een paar dingen afronden en dan... VAKANTIE! en na mijn vakantie laat ik me niet meer gek maken door mijn werk. Na de vakantie ga ik rondkijken naar ander werk, iets met minder stress, iets waarbij ik minder moet.

De meeste mensen vinden hun valkuilen heel vervelend. Zodra er anders gekeken word naar de valkuilen zijn het opeens richtingaanwijzers om te ontdekken wat je echt wilt. Graag leer ik je meer over hoe jouw valkuilen je helpen in plaats van ze vooral heel erg vervelend te vinden.

Volgens mij is iedereen wel eens onzeker. Ook als iemand een gezonde dosis zelfvertrouwen bezit denk ik dat ook daar onzekerheden op de loer liggen. Heel normaal. Zodra onzekerheid je belemmert in je dagelijkse leven wordt het een heel ander verhaal.

'Ik wilde dat ik nooit naar mijn innerlijke stem had geluisterd, daardoor is echt alles mis gegaan'

Deze vraag krijg ik heel vaak van mensen; Is het mogelijk positief en happy te blijven als er om je heen allemaal mensen zijn met een negatieve instelling?

Mensen zijn sociale wezens. We hechten waarde aan familiebanden, vriendschappen en liefdesrelaties en in de omgang met anderen zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, erkenning en waardering. We horen graag ergens bij en vinden gezonde sociale relaties erg belangrijk. Helaas lopen relaties met anderen niet altijd zoals we zouden willen. Iedereen krijgt weleens te maken met spanningen of ruzies. Soms ontstaan deze spanningen door een gebrek aan communicatie, maar ook stress, verschillende...

Meer weergeven

Linda Rosman

 

Postadres:

LSTRN 

Zegendijk 34

7136 KN Zieuwent

 

0618210898

 

info@LSTRN.nl 


Fan van LSTRN?

Blijf op de hoogte via social media

Wil je samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon hallo zeggen?

Waarmee kan ik je helpen?

Op de hoogte blijven?


Coach - psychocociaal therapeut - Stressmanagement - Persoonlijke ontwikkeling - Positieve psychologie - NLP - Energetisch therapeut - Hypnotherapie - Regressie therapie - Cognitieve gedragstherapie - Online coach - Holistisch - natuurgeneeskunde - Achterhoek - Gelderland - Aalten - Borculo -  Eibergen- Groenlo - Lichtenvoorde - Neede - Oost Gelre - Ruurlo - Varsseveld- Winterswijk - Zieuwent