Transformatie coaching & Therapie

Alles wat we doen is om plezier te verkrijgen of om pijn te vermijden. Soms hebben we hiervoor in het verleden manieren geleerd die op dit moment niet meer goed voor ons werken.

 

Denk hierbij aan Stress of burn-out klachten, onzekerheid, perfectionisme of geen idee meer hebben wat je nou eigenlijk wilt in je leven.

 

De 1 op 1 sessies zijn erop gericht naar de oorzaak van het probleem te gaan en vanuit daar een nieuwe manier aan te leren die wel voor je werkt.

 

Omdat deze nieuwe manier op alle niveau's van het probleem werkt voel je je heel snel zelfverzekerder, sterker en energieker

 

 


Transformatie coaching en therapie bij LSTRN is geschikt voor jou als je:

Je onzeker voelt
Niet weet wat je wilt
Je het gevoel hebt dat er iets mist
Je veel en vaak piekert
Je het gevoel hebt dat je leven 'on hold' staat
Je stress ervaart
Klachten hebt die lijken op burn-out raken of zijn
Je onrustig voelt
Het lastig vind grenzen aan te geven

Last hebt van obstakels uit je verleden

Altijd 'aan' staat om voor anderen te zorgen en je jezelf daarbij tekort doet

Twijfelt over het maken van de juiste keuze

 

En je heel graag:

Meer zelfvertrouwen wilt

Wilt zijn wie je werkelijk bent

Meer energie wilt

Wilt durven zeggen wat je denkt

Een positieve mindset wilt

Wilt weten wat je nou eigenlijk echt graag wilt

Meer wilt genieten

Doelen stellen en bereiken

Minder kritisch op jezelf of omgeving wilt zijn

Je 'innerlijk vrij' wilt voelen

Je intuïtie wilt volgen

Meer inzicht in jezelf wilt.

Meer balans in je leven wilt

 Reacties van cliënten

Nienke: Ik heb promotie gemaakt en ben meer gaan verdienen doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Een presentatie geven voor 200 man vind ik nu veel minder spannend. Dit komt omdat ik heb geleerd dat ik het waard ben.

Rianne; Ik ben afgevallen en beter in mijn vel komen te zitten. Nu durf ik weer mee te doen aan groepslessen, zo leuk!

Marlies: Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan, mijn leven is hierdoor positief. Mijn relatie is nog beter geworden. Dat komt doordat ik nu gelukkig ben en beter in mijn vel zit. 

Maureen: Ik voel me nu gehoord door vrienden en familie en doe waar ik zelf zin in heb. Je kan wel zeggen dat ik schijt gekregen heb aan wat anderen van me denken. Ik voel me vrij!!

Marion: Ik durf nu spontaan een praatje met een vreemde te maken en voluit de dansen. Dit is iets wat ik eerst echt niet durfde te doen. 


Zo gaaf vind ik het om te zien hoe deze vrouwen hun grenzen en comfortzones verleggen. Ze groeien, vinden de kracht in zichzelf en zetten een geweldig leven voor zichzelf neer. Door meer zelfvertrouwen durven ze hun gevoel te uiten en te volgen. Dit zorgt voor super mooie kansen.

 

 

Ik ben trots als ik dit soort stappen zie bij mijn cliënten! De tools die ik jou mee geef zijn zo gemaakt dat jij er een heel leven op terug kunt vallen. De investering hiervoor is dus iets waar jij een heel leven lang de vruchten van gaat plukken.

 

Met de transformatie coaching & therapie maak jij jouw dromen waar en ga je doelen behalen. We werken aan een positieve mindset, waarmee jij en je omgeving al snel verandering gaat merken.

Stop met uitstellen van wat je werkelijk wilt. Ja, het is super spannend om aan de slag te gaan. Doodeng om die eerste stap te zetten. Laat je niet langer leiden door angst. Maak een keuze, maak een bewuste beslissing en kies voor jezelf. 

 

Ja, je bent het waard om in te investeren. Stel je eens voor wat er gebeurt als je je over een maand of 3 vele malen beter voelt dan hoe je, je nu voelt.  Dromen en doelen kunt waarmaken, meer zelfvertrouwen hebt of innerlijke rust ervaart. 

Wil je aan de slag of meer informatie? Vraag een gratis Clarity call aan om kennis te maken. Tijdens de clarity call bekijken we samen of wij een goede match zijn en is er alle ruimte voor jou om vragen te stellen. 

Linda Rosman

 

Postadres:

LSTRN 

Zegendijk 34

7136 KN Zieuwent

 

0618210898

 

info@LSTRN.nl 

 

Neem direct contact op via Whatsapp of Messenger Fan van LSTRN?

Blijf op de hoogte via social media

Wil je samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon hallo zeggen?

Waarmee kan ik je helpen?

Op de hoogte blijven?


Coach - psychocociaal therapeut - Stressmanagement - Persoonlijke ontwikkeling - Positieve psychologie - NLP - Energetisch therapeut - Hypnotherapie - Regressie therapie - Cognitieve gedragstherapie - Online coach - Holistisch - natuurgeneeskunde - Achterhoek - Gelderland - Aalten - Borculo -  Eibergen- Groenlo - Lichtenvoorde - Neede - Oost Gelre - Ruurlo - Varsseveld- Winterswijk - Zieuwent