GROEI DIT JAAR TOT ONGEKENDE HOOGTE

LSTRN Jaarprogramma

 

 Doorbreek je blokkades en vertrouw weer op je intuïtie. Maak een hernieuwde connectie met jezelf, haal je leven van de handrem en ga schaamteloos stralen.

 

Wie je bent en wat je hebt meegemaakt in je leven heeft ervoor gezorgd dat je nu bent wie je bent. Wanneer je nu voelt dat je zaken wilt veranderen in je leven zodat je je bevrijd voelt van de denkbeeldige kooi waarin je nu gevangen zit. Als jij er klaar voor bent om je eigen pad te gaan bewandelen en JA! te zeggen tegen jezelf, lees dan verder.

Vrijheid

Voelen dat je vrijuit kunt zijn wie je bent. Je jezelf kunt uiten op een manier die je zelf wilt. De vrijheid hebben om je eigen plan te trekken en je niet meer in een hoek gedrukt voelen om maar te moeten doen wat er van je verwacht wordt. 

 

Voelen dat je geliefd bent en trots op jezelf kunt zijn wanneer je gaat doen wat je het allerliefste wilt.

 

Vrijheid is de rode draad in mijn leven. Alles wat ik doe in mijn leven doe ik om het gevoel van vrijheid in mijn leven te vergroten.

 

Al heel jong had ik in de gaten dat wanneer ik dat voor mij ultieme gevoel van vrijheid wilde ervaren dat ik in actie moest komen, want alleen IK kon ervoor zorgen dat ik daar zou komen.

 


Wat betekent vrijheid voor mij?

  •  Om te beginnen is het een gevoel dat diep van binnen zit. Innerlijke vrijheid noem ik dat.
  • Innerlijke vrijheid is voor mij een combinatie van rotsvast vertrouwen in mijzelf, en met een zachte liefdevolle blik naar mijzelf kunnen kijken. Zodat ik alles kan doen en bereiken wat ik maar wil.
  • Wonen in onze heerlijke oude boerderij midden in de natuur
  • Genieten van de natuur en de seizoenen op de rug van een paard
  • De wereld zien vanaf een zeilboot. Me door de wind laten brengen naar de mooiste plekken op aarde
  • Je leven inrichten zoals je dat zelf wilt. Gewoon lak hebben aan wat anderen denken of vinden. 

Dit is waar ik voor heb gekozen. Dit is echte vrijheid voor mij.

 


 

De weg daar naartoe was zeker niet altijd even makkelijk...

  •  Er waren beren op de weg; wat als ik het niet kan, wat als het niet lukt, wat als dit niet voor mij is weggelegd?
  • Ik was introvert, verlegen en bang voor wat anderen van me zouden denken.
  • Ik had geen idee hoe ik dit moest bewerkstelligen want hoe begin je aan zoiets? Hoe creëer je vrijheid in je leven? Ik had geen idee. 

Ik had geen idee wat ik wilde in mijn leven. Altijd had ik het gevoel dat er iets miste. Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde nooit voelde ik dat waar ik naar zocht; diepgang. Ik had geen voorbeelden in mijn leven die mij konden laten zien hoe je dat kunt vinden. Ik dacht dat ik de enige was die hier naar verlangde en dat zoiets niet was weggelegd voor 'mensen als ik'. Daarom deed ik braaf wat er van me verwacht werd.

 

En toen ging het mis...

In 2013 gingen op vakantie naar Griekenland en ik kon alleen maar huilen. Ik voelde me zo diep ongelukkig dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest.

 

Dit kon zo niet langer. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerden we er nog een leuke vakantie van te maken en toen we thuis kwamen zocht ik hulp. Geen 'standaard' hulp van een coach of therapeut maar ik ging een jaar persoonlijke ontwikkeling doen.

 

Tijdens de eerste lesdag wist ik het; dit is het! Dit is waar ik 'mijn tribe' gevonden had en vond ik razendsnel antwoorden op alle vragen waarmee ik worstelde. 


en toen gebeurde er dit...

Mijn onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon. Ondanks de kilo's teveel die aan mijn lijf geplakt zitten voelde ik me weer mooi en kon ik van mezelf houden. 

 

Ik ontdekte hoe ik razendsnel blokkades kon doorbreken en voelde dat ik hier ook heel eenvoudig andere mensen mee kon helpen. Ik volgde vele opleidingen, verdiepte me in de werking van het universum en leerde van de allerbeste teachers. Om vervolgens alles wat ik leerde te kunnen delen met mijn klanten. Zodat zij net als ik ook die lang gedroomde verdieping vonden.

 

Zij namen de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en voor hun eigen geluk. Dit deden ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun geliefden. Toegewijd om innerlijke vrijheid te vinden, net als ik.

 

Dit was voor mij de reden om al mijn kennis te bundelen in een jaarprogramma persoonlijke en spirituele ontwikkeling en in 2021 gaan we voor het eerst van start.

 

Dit is waar we mee aan de slag gaan en wat er voor nodig is om je ECHT vrij te gaan voelen.

De kracht van je gedachten 

In deze module ga je meer diepgang in je leven vinden waardoor je niet meer het gevoel hebt dat er iets mist. 

 

Je ontvangt de LSTRN methode als routekaart om te gebruiken. Deze loopt als een rode draad door het programma en gaat je helpen om het resultaat te behalen waar jij zo naar verlangt.

 

Ontvang mijn KernKwaliteiten framework waarmee je stap voor stap je angsten doorbreekt. We beginnen namelijk met het aanpakken van je angsten. Angst is een gedachte en kan verlammend voelen waardoor je blokkeert. Bij veel vrouwen is angst de oorzaak van blokkades. Een veel voorkomende is de angst dat het niet lukt of of niet goed genoeg te zijn. 

 

Ook is vaak je hoofd te onrustig en vol gedachten waardoor je niet bij je superpower kan; je gevoel. Pas de EigenKrachtig visualisatie toe om voortaan iedere dag ijzersterk in je schoenen te staan. 

 

Hoe frustrerend is die eeuwige zelftwijfel?! Het is tijd dat die krachtige, talentvolle, zelfverzekerde vrouw naar voren komt. Met mijn PowerUp formule die al veel van mijn klanten gebruikt hebben, doorbreek je al je weerstanden en krijg je controle over wat er in je hoofd afspeelt.

 

Je bent hierna niet meer iemand die duizenden gedachten heeft en jezelf gek laten maken in je hoofd. Je straalt rust uit en voelt je evenwichtig en dat zal niet alleen jezelf maar ook mensen in je omgeving gaan opvallen.

 

Je wordt master over je mindset en je gaat hier al schaamteloos stralen. 


Jolanda

"De LSTRN methode heeft mij ontzettend inzichten gegeven. Dit is het eerste wat voor mij echt werkt omdat het me weer met mijn voeten op de grond heeft gezet. Het heeft mij geleerd hoe ik op ieder moment rust in mezelf terug te vinden."Wakker je innerlijk vuur aan

In deze module gaan we aan de slag om je f*ck it mentaliteit te ontwikkelen en je eigen plan te leren trekken in plaats van het brave meisje uit te hangen.

 

Ontdek met de MindSetUp formule hoe je jezelf volledig kunt accepteren zoals je bent en gewoon jezelf kunt zijn zodat je nooit meer het gevoel hebt te moeten voldoen aan het perfecte plaatje. Deze formule houdt in dat we jouw mindset gaan finetunen en je het ook echt helemaal gaat voelen.

 

Met de I’m taking charge blauwdruk komen jouw hoofd, hart en ziel weer op één lijn en voel je je niet meer zo middelmatig. Je zult zien dat je van jouw waakvlammetje weer een groots innerlijk vuur maakt en weer passie voelt in alles wat je doet. 

 

Na deze fase heb je je jezelf op #1 gezet zonder schuldgevoelens. Je zult merken dat je de achtbaan kriebels weer terug krijgt die je voelde als kind wanneer je het gewoon gaat doen terwijl je het eigenlijk een beetje eng vind. 


Kelly

"Voordat ik bij Linda begon voelde ik me afgestompt of hoe Linda dat zo mooi beschrijft; ik had de handrem aangetrokken. Hierdoor voelde ik mezelf steeds verder afdrijven en was bang dat ik depressief ging worden. Linda heeft me laten inzien hoe ik me weer gelukkig kon gaan voelen en wat ik moet doen om te voorkomen dat ik me weer somber ga voelen"Stap in je natuurlijke stroom

Door alleen al de logica te leren achter het belang van je natuurlijke stroom volgen, gaat jouw natuurlijke stroom al meer op gang komen en voel je de flow. Daardoor wist mijn klant Ellen precies wat ze moest doen toen ze dreigde in een conflict met haar partner te raken. Het gaf haar rust en overzicht en dit zorgde ervoor dat dit oversloeg op haar partner. Ze konden een goed gesprek voeren over lastige onderwerpen zonder ruzie te krijgen.

 

Raak je snel overprikkeld? In het programma leer je hoe je je emoties helemaal kunt doorvoelen zonder erin te blijven hangen. Dit zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over je emoties. 

 

De PVO visualisatie laat jou je persoonlijk thema te zien en het laat je ontdekken wat de rode draad in je leven is waardoor blokkades zijn ontstaan. Tegelijkertijd leer je dit te transformeren naar jouw GOUD. Beperkende overtuigingen en schaduwkanten ga je omvormen tot kracht. Zo kan het zijn dat je in je visualisatie ziet dat jouw pad en jouw kracht is dat je je talenten veel meer naar voren mag laten komen terwijl je je nu nog liever klein houdt. 

 

Je voelt je lekkerder in je vel, je bent ontspannen en relaxed. Alles voelt in evenwicht. Vanaf dit punt heb je jezelf volledige toestemming gegeven dat alles in je leven weer mag gaan stromen. Net als bij mijn klant Floor. Toen bij haar de puzzelstukjes op hun plek vielen en ook zij voelde dat alles weer ging stromen ging het opeens allemaal zo veel makkelijker. Ze startte haar eigen bedrijf dat vanaf het eerste moment al goed liep en ze vond haar droomhuis. De noodzakelijke stappen die ze moest zetten voelde als natuurlijk en logisch waardoor ze er helemaal voor kon gaan.


Inge

"Ondanks dat ik al vele (business) coaches heb gehad kon ik mijn bedrijf maar niet van de grond krijgen. Linda had een andere benadering dan wat mijn eerdere coaches hebben en dat was voor mij heel fijn. Door wat ik bij Linda geleerd heb kon ik vanuit mijn kern gaan leven en ondernemen en veel beter voelen wat nodig was om succesvol te worden. Sindsdien komen de klanten (bijna) vanzelf."Vertrouw op je innerlijke wijsheid

Hoe fijn is het wanneer je weer helemaal op je gevoel kunt vertrouwen? Kom weer volledig in contact met je intuïtie en hoe je daar weer op kunt gaan vertrouwen. De intuïtie routekaart leert je hoe je gepieker transformeert naar weten en vertrouwen.

 

Om weer helemaal te kunnen ontspannen en rust in je hoofd te krijgen krijg je de 3D geleide meditatie en voel je hoe het is om niet constant ‘aan’ te moeten staan. “HALLO totale relaxmodus!!!”

 

Doordat je jezelf door en door leert kennen en precies begrijpt hoe je in elkaar steekt leer je vlekkeloos duidelijk te communiceren en kan je anderen laten begrijpen wat er in je omgaat. Je niet gezien of gehoord voelen wordt verleden tijd.


  

Het jaarprogramma bestaat uit 6 live lesdagen op een prachtige groene locatie in de Achterhoek. De lesdagen worden aangevuld met coaching, opdrachten calls en er komen gastexperts aan het woord. In de 6 live lesdagen komen we in een kleine groep vrouwen samen. Al deze vrouwen worstelen met dezelfde dingen en vraagstukken. Hierdoor ontstaat er een diepe connectie die enorm versterkend werkt. Het voordeel hiervan is dat je veel sneller helder hebt waar je je eigen succes saboteert (zonder dat je het zelf in de gaten hebt).

 

Na de lesdagen heb je je “puin” geruimd en voel je je lichter, luchtiger en blijer in je leven. 

 

In tegenstelling tot andere programma's is dit een holistisch programma dat je helpt om inzicht te krijgen in alle lagen van je bewustzijn. Je hebt niets anders nodig en dat is ook de reden dat je in dit jaar kunt groeien tot ongekende hoogte. Na dit programma ben jij helemaal klaar om je eigen pad te bewandelen en jezelf op #1 te zetten.

 

Durf groot te denken! De wereld is klaar voor jou en je talenten. Met de LSTRN methode ga je voelen dat jij het waard bent. Er zijn al vele voorbeelden van succesverhalen die gerealiseerd zijn met deze methode. Hierna sta je wijd open om te ontvangen!

 

Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om bij je gevoel te komen en weer op je intuïtie te vertrouwen. Je hoeft geen andere programma's of coaching erbij te kopen. Dat bespaart je honderden euro's 

 

Wanneer jij bereid bent om deze stap te zetten en je leven te veranderen, vraag dan NU een gesprek met mij aan. 

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen, je staat er niet alleen voor. We doen het samen.

 

Het programma is ‘invitation only’, dus vraag nu alvast het gesprek aan

(met mij persoonlijk)


Wanneer je al een tijdje het gevoel hebt dat er wat moet veranderen en klaar bent om stappen te gaan zetten

Wat houd je dan nog tegen om ervoor te gaan?

Wat als ik dit niet kan? Ik vind het best spannend om de knoop door te hakken en dit te gaan doen...

Het is heel logisch dat je dit spannend vind. Investeren in jezelf kan soms dood eng voelen maar is noodzakelijk als je verder wilt komen. Wanneer je eigenlijk wel graag wilt maar niet goed durft vraag dan gerust alsnog een gesprek met mij aan. We kijken dan samen of dit programma passend voor je is of dat je misschien beter voor wat anders kunt kiezen.


Vanuit mijn werkgever heb ik een opleidingsbudget, kan ik dat ook inzetten om deel te nemen aan dit programma?

In de meeste gevallen is het antwoord daarop JA! 

Veel werkgevers zijn bereid om dit deels of geheel te bekostigen. Met oog op burn-out preventie, stress reductie en het optimaal benutten van je talenten is het enthousiasme bij werkgevers en managers groot.

 Ik ben al zo ongelofelijk druk en heb altijd tijd te kort. Kan ik dit wel inpassen in mijn leven?

Eerlijk? Alles gaat over het stellen van prioriteiten. Hoe belangrijk is jouw persoonlijke geluk? Vind jij het jezelf waard om in te investeren om een fijner leven te creëren? Want je moet bereid zijn om er tijd in te steken. Wanneer jij voelt dat dit is wat je graag wilt dan is tijd geen issue. Door erbij te zijn tijdens de lesdagen merk je al snel dat er meer balans in je leven komt. En het is vooral ook heel erg leuk om jezelf deze tijd te gunnen. Zelf vind ik het altijd super fijn om ook na een lange dag relaxed en opgeladen weer thuis te komen. 

 


Ik heb nog niet zo veel (of al wel heel veel) aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, kan ik er dan ook bij? Het antwoord is JA! En dit is waarom... Wat je niveau van persoonlijke ontwikkeling ook is, dat maakt voor dit programma niet uit. Dat komt omdat je altijd met je eigen "rommel" aan het opruimen gaat. Wanneer jij voelt dat je nog niet staat waar je zou willen zijn, er voor jou een nieuw level te behalen valt dan is het sowieso heel waardevol. En weet je, voordat je toegelaten kunt worden tot het programma hebben we toch eerst een gesprek. Mocht jij of ik tijdens het gesprek het gevoel hebben dat het toch niet helemaal bij je past dan stap je simpelweg gewoon niet in.