Ontdek wat je echt wilt

Handboek

Hoe weet ik nou wat ik ECHT wil? Misschien is dat wel de meest gestelde vraag die ik de laatste tijd hoor. Vrijwel iedere vrouw die ik spreek worstelt met deze vraag.

 

 

Ze gaan met de massa mee, doen wat er van ze verwacht wordt. Al een lange tijd nemen ze genoegen met 'het is niet anders, het wordt vanzelf wel weer beter'

 

Twijfels, behoefte aan avontuur, niet weten wat de juiste volgende stap is, rondrennen, een druk gevoel, een neerslachtig gevoel, geen duidelijk doel voor ogen, de connectie met zichzelf kwijt. De echte "fun" in het leven is bij deze vrouwen ver te zoeken.

 

Hierdoor zijn deze vrouwen in hun schulp gekropen, onzeker geworden. Ze weten eigenlijk niet goed meer wie ze zelf zijn. Ze zijn snel geïrriteerd en gaan noodgedwongen door met waar ze mee bezig zijn. Hierdoor voelt het alsof ze zich laat meetrekken in een neerwaartse spiraal.

 

Ze buiten zichzelf uit, doen zichzelf te kort en zijn vooral bezig iedereen tevreden te houden. Maar waar blijft ze zelf? Wie zorgt er voor haar? Waar is dat innerlijke vuur gebleven dat haar ooit ambitie, daadkracht en doelen gaf?

  

Herken je dat? Misschien heb je zelfs al heel veel pogingen gedaan om te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen, je een dikke vette glimlach van op je gezicht krijgt maar heeft het je nog niet gebracht wat je eigenlijk zou willen.

LET OP: je komt direct op de betaalpagina. Na je betaling kom je automatisch op de downloadpaginaEen jaar of 7 geleden had ik ook geen idee wat ik echt wilde. Ik deed maar wat... Het voelde zooo oneerlijk omdat om mij heen iedereen precies leek te weten wat hun doel was. In die tijd was ik ontevreden, onzeker en baalde van mezelf. Waarom was ik bereid onder deze voorwaarden door te gaan?

 

Waarom bleef ik maar aanrommelen? Gewoonweg omdat ik op dat moment niet beter wist. Ik zat in mijn eigen schulp en vond het lastig om te zien wat er allemaal mogelijk was. Mijn 'vuurtje' was niets meer dan een smeulend hoopje en had het gevoel dat mijn kansen voorbij waren.

 

Nu weet ik; ONZIN! Het hoeft echt niet zo te lopen.

 

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te ontdekken wat je werkelijk wilt. Om die passie, ambitie, en verlangens helemaal helder te krijgen. Je innerlijke hoopje 'smeul' weer op te laten laaien tot groots innerlijk vuur.

 

Stel je eens voor hoe dat zou zijn... Doordat je weet wat je ECHT wilt, je passie terugvinden. Helemaal kunnen en durven gaan voor jouw dromen en doelen vanuit je hart.

 

Geen opgelegde verwachtingen van anderen of 'omdat een ander het ook op die manier doet'. Nee helemaal op jouw manier zodat het helemaal goed voelt. Met dit in gedachten heb ik een handboek gemaakt

 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de verschillende opleidingen en persoonlijk ontwikkelingstrajecten die ik heb doorlopen, ontdekte ik een rode draad. Dit gaf mij goede handvatten en gaf mij precies wat ik nodig had om te ontdekken wat ik ECHT wilde.

 

Dit heb ik omgezet in een handboek waarin ik je stap voor stap meeneem in jouw ontdekkingstocht naar wat je werkelijk wilt. Een 5 stappenplan waarin je de juiste vragen krijgt om je te triggeren open en eerlijk naar jezelf te zijn zodat je probleemloos ontdekt wat jouw #1 verlangen is.

 

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt wat mijn passie is, hoe ik mijn innerlijke vuurtje lekker aan het branden kan houden en me hierdoor zelfs instant happy voel (ja, soms is dat super irritant).

 

Dit gun ik jou ook. Het is geweldig om te weten wat je ECHT wilt en hier ook voor kunnen en durven gaan. Voor mij was dit life changing!

 

 

Omdat ik zeker weet dat dit handboek ook voor jou helderheid gaat geven in wat je werkelijk wilt heb ik het beschikbaar gemaakt als download. (printbare versie)

Het handboek kost slechts €10,- en kan je hier bestellen

 

LET OP: je komt direct op de betaalpagina. Na je betaling kom je automatisch op de downloadpaginaKom je er tijdens het verwerken van de inzichten achter dat je meer wilt? Dieper gaan? Het helemaal voelen?

 

Natuurlijk ben ik er dan om je te helpen. In het V.I.P. traject 100% jezelf gaan we samen de diepte in. Dit is vooral heel geschikt als je het gevoel hebt dat je alleen niet diep genoeg kan gaan en helemaal wilt voelen en ervaren hoe het is je ballast achter je te laten.

 

Het liefste help ik je NU direct met het ontdekken wat je ECHT wilt. Dit doe ik door het handboek beschikbaar te maken maar liever nog door een samenwerking met je aan te gaan. Zo weet, voel, en doe je 100% zeker dat je de juiste richting kiest.

 

Ik hoor graag van je welke inzichten je hebt gekregen door met het handboek aan de slag te gaan!

 

Lieve groet,

 

Linda