Voor ambitieuze vrouwen die antwoord willen op de vraag: "wat wil ik nou eigenlijk echt?"

Deze training laat je zien:

Door een kleine verandering in je leven te maken mag je een enorm resultaat verwachten.  Maak deze kleine shift in je leven en maak moeiteloos keuzes, weet precies wat je wilt en wat je te doen staat om te komen daar waar jij graag wilt zijn. Deze kleine verandering geeft je meer zelfvertrouwen meer rust en overzicht.  

 

Deze GRATIS training onthuld

  • Hoe weet je nou wat je echt wilt
  • Wat je doet met beren op de weg
  • Hoe je loskomt van meningen van anderen

en nog veel meer!

 

We starten 14 juni 2021. Schrijf je vast in! Tot dan!

 


Over Linda & LSTRN

Iedere dag opnieuw probeer ik datgene te doen waar ik energie van krijg. Hoe ik dat doe? Door vanuit mijn hart te leven.

 

Hoe zou je het vinden om helemaal te kunnen zijn wie je bent, aan je eigen mentale ontwikkeling te werken om je goed te voelen, lekker in je vel te zitten, je leven in te richten op een manier die voor jou goed voelt? Niet langer jezelf in de put te laten praten door je eigen innerlijke stemmetjes. Gevangen zitten in je eigen gedachten. Nee, jij gaat voor vrijheid, een happy leven en stevig in je schoenen staan.

 

In jou zit een energieke en dappere vrouw die zich wil laten zien

Hi, Mijn naam is Linda Rosman. Ooit voelde ik me niet vrij. Ik was in mezelf gekeerd, vond mezelf niet goed genoeg en deed mezelf anders voor dan ik werkelijk ben. Waarom? Omdat ik bang was voor de oordelen van anderen. De ontdekking wat innerlijke vrijheid en echt durven te leven voor verschil maakt heeft mij een compleet nieuw leven gegeven. Nu voel ik me sterk, vrij en durf de juiste keuzes te maken.

 

Wat is jouw ‘next level’?