Droomdoelen bereiken

Ben jij positief ingesteld, ambitieus en klaar om je hart te gaan volgen?

Die droom, dat plan, dat ene waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je pretlichtjes van in je ogen krijgt... Nu is het moment hiermee aan de slag te gaan. Eindelijk wil je doen wat je ECHT leuk vind, je dromen omzetten in een haalbaar en uitvoerbaar plan en weet je dat daar meer voor nodig is dan de dingen die je tot nu toe geprobeerd hebt?

 

Dan help ik je graag verder om jouw ultieme verlangen naar voren te brengen in mijn cursus Droomdoelen bereiken. 

Je hebt eigenlijk geen idee wat je nou eigenlijk graag wilt en wil niks liever dan helderheid zodat je de juiste keuzes kunt maken en stappen kunt gaan zetten. 

Het lukt je maar niet om jouw droom of verlangen van de grond te krijgen. Steeds loop je tegen obstakels aan of zijn er oorzaken waardoor het je maar niet lukt. 


Je hebt al verschillende dingen geprobeerd en zelf uitgezocht. Dit heeft je niet gebracht waar je naar op zoek was. 

Je bent klaar met afwachten en wilt het nu grondig aanpakken. Je hebt behoefte aan meer diepgang en wilt op onderzoek uit


Maar vooral heb je genoeg van dat gevoel waar je nu mee zit. Die eeuwige zelftwijfel en je altijd maar moeten aanpassen. Je wilt jezelf ontwikkelen, dichter bij je authentieke ik komen zodat je durft te laten zien wie je bent, wat je talenten zijn en ECHT jezelf kunt zijn. 

Even een korte reality check aangaande de cursus Droomdoelen bereiken

De cursus Droomdoelen bereiken werkt niet voor jou wanneer je niet bereid bent je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te zetten. Het valt of staat echt met jouw inzet... Alleen lezen, kijken of hopen is niet voldoende. Je moet in actie komen

Verwacht geen magie. De cursus Droomdoelen bereiken is geen kant en klare oplossing. Met mijn hulp ga JIJ op zoek naar wat bij jou past en wat jouw behoeftes zijn. 

De cursus Droomdoelen bereiken kan je zien als een bewezen stappenplan om jezelf door en door te leren kennen en je dromen en doelen concreet te krijgen. Mits je bereid bent om actie te ondernemen en open te staan voor verandering. 


Voordat ik je alle ins en outs ga vertellen over de cursus droomdoelen bereiken...

Wil ik dat je eerst even teruggaat naar het begin.

Want waarom wil je eigenlijk aan de slag met jouw droomdoelen? Waarom is dit zo belangrijk voor je?

 

Want natuurlijk ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen.

Is één van de onderstaande redenen misschien op jou van toepassing?

 

 • Lekkerder in je vel komen of je gelukkiger voelen
 • Jezelf beter leren kennen of onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn
 • Meer zelfvertrouwen
 • Een positieve mindset
 • Ontdekken wat je talenten zijn

De vraag is... Hoe ga je dat bereiken?

Kijk eens om je heen.

 

Wat hebben anderen gedaan die al bereikt hebben waar jij graag wilt komen?

Wat zie je als je kijkt naar jouw rolmodellen, die vrouwen die precies weten wat ze willen, stevig in hun schoenen staan en hun passie volgen?

 

Denk je dat dat vanzelf is gegaan? Dat ze dat in haar schoot geworpen heeft gekregen? Dat ze 1x wat geprobeerd heeft en direct al haar doelen bereikt had? Dat ze zich nooit afvraagt of ze het allemaal wel goed doet?

 

Nee, zij leert ook met vallen en opstaan

 

Zij houdt haar blik op het resultaat, geniet van de reis en leert van haar fouten.

 

Zij wil zichzelf door en door leren kennen iedere keer een diepere laag tot het punt dat ze weet wie zij in haar kern is.  

 

Ook zij heeft het echt niet altijd makkelijk en loopt tegen precies de zelfde dingen aan waar jij ook tegenaan loopt. 

 

Zij heeft doorzettingsvermogen, ze weet waar ze het voor doet en heeft haar persoonlijke geluk een prioriteit gemaakt. 

 

 


Droomdoelen bereiken

Zet de juiste stappen en creëer resultaat. Geen eindeloos lange video's (waar je toch  je aandacht bij verliest) of gezaag met lappen tekst doorlezen. Wat je krijgt is 6 modules in 6 weken tijd die het heel behapbaar maken om droomdoelen tot leven te laten komen. 

 

De cursus droomdoelen bereiken is eenvoudig, maar absoluut diepgaand. 

Module 1:  Uitstelgedrag

In de eerste module ga je aan de slag met uitstelgedrag,  Ook leer je meer over jouw overtuigingen, waarom het je tot nu toe niet gelukt is om jouw verlangen waar te maken. 

Module 2: Piekeren en beren op de weg

Ga oa. aan de slag met de vragen: Wat is piekeren? Wat is de oorzaak van de beren die ik op de weg zie? En hoe stop je hiermee

Module 3: Verlangen

Aangekomen bij module 3 ga je aan de slag met jouw verlangen, jouw ultieme droomdoel. Je gaat heel nauwkeurig helder krijgen wat je nou eigenlijk precies wilt. 

Module 4: Motivatie

In module 4 ontdek je jouw motivatie. Waarom is juist dit je droomdoel en wat je nodig hebt om jouw ultieme verlangen tot leven te brengen.

Module 5: Mindset

Wat is de invloed van jouw gedachten? Hoe train je je brein en hoe ga je om met weerstanden en saboteurs? 

Module 6: Masterplan

Alle details heb je in de voorgaande modules helder gekregen en komen samen in deze 6e module. Hier wordt jouw droomdoel een realistisch uitvoerbaar plan.

 


Dankzij het traject heb ik mezelf over mijn beperkende gedachten kunnen zetten en uitdagingen voor de komende periode neergezet. Linda begeleid mij om over mijn blokkades heen te komen, zodat ik deze uitdagingen ook echt aanga."

                                                                 

Karin uit Winsum 32 jaar

 

Werkt de cursus droomdoelen bereiken ook voor mij?

De cursus Droomdoelen bereiken werkt voor oa. ambitieuze vrouwen die de regie over hun eigen leven willen (terug) nemen

 

Wanneer jij je kiest om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en de opdrachten uit de cursus uitvoert ga je sowieso grote stappen zetten. Zie het als een wegwijzer die je de juiste richting aangeeft waardoor jij weet waar je moet beginnen, wat je te doen staat en wat de juiste volgende stap is.

 

Wanneer je besluit in te stappen weet dan dat het een risicovrije investering is. Mocht je binnen 14 dagen na aanvang van de cursus besluiten dat het toch niet helemaal jouw ding is, dan krijg je zonder gezeur je geld terug. 


hi, Ik ben Linda

Zing als een schorre kraai en laat dit dan ook graag horen wanneer ik onder de douche sta. Gek op 85% pure chocola, ondernemend, creatief en hou van het buitenleven.

 

Voordat dit verandert in een soort van contactadvertentie, deel ik mijn allerbelangrijkste kernwaarde met je en dat is vrijheid.

 

Innerlijke vrijheid is de beste manier waarop ik het kan omschrijven. Voor mij betekent dat, dat ik me heb kunnen losmaken van zelftwijfel, kan doen wat ik het allerliefste wil en dat ik een soort van lichtheid voel in mijn leven.

 

Dit heeft ervoor gezorgd, met ook de nodige dank aan mijn quarterlife crisis zo’n 10 jaar geleden. Dat ik drastisch het roer omgooide. Ik wilde me niet langer laten (mis)leiden door mijn zelftwijfel. Ik voelde me ontzettend ver van mezelf verwijderd en miste diepgang in mijn leven.

 

Mijn droom is dat alle vrouwen op de wereld zich innerlijk vrij kunnen voelen. Nu begrijp ik dat dat misschien wat hoog gegrepen is, dus laten we beginnen met Nederland.

 

Ik wil niet slechts een handje vol ambitieuze vrouwen kunnen helpen in mijn werk als psychosociaal therapeut, maar op grote schaal vrouwen inspireren, motiveren en begeleiden om zich ook innerlijk vrij te kunnen voelen.meld je nú aan!

Basic €297,-

 • Module 1: Uitstelgedrag
 • Module 2: Piekeren en beren op de weg
 • Module 3: Verlangen
 • Module 4: Motivatie
 • Module 5: Mindset
 • Module 6: Masterplan
 • Werkboeken mer reflectievragen
 • Toegang tot mijn besloten Facebookgroep
 • 6 maand toegang tot alle modules

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze hier. 

Plus €597,-

 • Module 1: Uitstelgedrag
 • Module 2: Piekeren en beren op de weg
 • Module 3: Verlangen
 • Module 4: Motivatie
 • Module 5: Mindset
 • Module 6: Masterplan
 • Werkboeken mer reflectievragen
 • Toegang tot mijn besloten Facebookgroep
 • 6 maand toegang tot alle modules
 • Incl. 3x 1 op 1 coach call om je voortgang te boosten

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze hier. 

All-in €1250,-

 • Module 1: Uitstelgedrag
 • Module 2: Piekeren en beren op de weg
 • Module 3: Verlangen
 • Module 4: Motivatie
 • Module 5: Mindset
 • Module 6: Masterplan
 • Werkboeken mer reflectievragen
 • Toegang tot mijn besloten Facebookgroep
 • 6 maand toegang tot alle modules
 • Incl. 3x 1 op 1 coach call om je voortgang te boosten
 • Compleet verzorgde live dag incl. uitgebreide lunch en drankjes

Betalen in 2 termijnen van €625? Klik dan hier

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze hier. 


Sinds de coaching veel ben ik me veel bewuster van het kritische stemmetje in mijn hoofd en het lukt me ook goed om de stem van mijn ‘innerlijke raadgever’ in plaats daarvan te laten spreken. 

Dorien uit Zevenaar - 38 jaar

FAQ

Wanneer start de cursus?

Je kunt binnen 24 uur beginnen met de cursus

 

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt 6 weken. Je krijgt een half jaar toegang tot de online modules

 

Wat is het verschil tussen Basic, Plus en All-in?

Basis geeft je 6 maand toegang tot de online cursus en daarnaast kan je onbeperkt je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Heel geschikt wanneer je graag dingen zelfstandig doet.

Plus geeft je het zelfde als basis, dus 6 maand toegang tot de online cursus, onbeperkt je vragen stellen in de Facebookgroep en je krijgt 3, 1 op 1 coachcalls waarin we kijken naar waar je staat en ik je help om de juiste stappen te zetten. Ik help je nog meer uit de cursus te halen en meer diepgang te krijgen. Zo blijf je lekker bezig met je voortgang.

Dan is er natuurlijk nog All-in. Wanneer jij klaar bent voor een maximale transformatie en echt grote stappen wilt zetten is dit er helemaal voor jou. In dit pakket zit alles van basis en plus, dus 6 maand toegang tot de online cursus, 3x een 1 op 1 coachcall. En wat het zo speciaal maakt is een live dag waarin wij 1 hele dag samen aan jouw transformatie gaan werken. Dit is inclusief drankjes, en een luxe lunch. Dit gaat jou helpen een vliegende start te maken en het maximale uit de cursus te halen.

 

Ik heb nog niet eerder een online cursus gevolgd, ik twijfel of het wat voor me is

Logisch dat je het spannend vind om te investeren in een cursus. Ik kan niet voor je bepalen of het bij je past, maar weet dat je een 14 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Dus past het niet bij je krijg je zonder gezeur je geld terug.

 

 

Voor wie is de cursus droomdoelen bereiken geschikt?

De cursus is gemaakt voor vrouwen die geen idee hebben wat ze graag willen in hun leven of al wel weten wat ze willen maar hun plannen maar niet van de grond krijgen. In de cursus leer je wat voor jou persoonlijk de juiste ingrediënten zijn en het perfecte recept samen te stellen om jouw persoonlijke groei een enorme boost te geven. De cursus helpt je om dromen of plannen heel concreet te maken zodat je een stappenplan hebt om het ook uit te kunnen voeren. Lekker praktisch dus.

 

Ik heb al heel veel geprobeerd om erachter te komen wat ik nou eigenlijk echt wil. Werkt dit wel?

Beetje moeilijk natuurlijk om zo te zeggen. Of dit voor jou werkt hangt voor een heel groot deel af van jouw eigen inzet en bereidheid tot zelfonderzoek. De cursus heeft alle ingrediënten om het ook voor jou een succes te maken.

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het All-in programma kan je in 2 termijnen betalen. Voor Basic en Plus is dat niet mogelijk.

 

De coachgesprekken in het Plus en All-in programma, waar vinden die plaats?

De coachgesprekken zijn online via Skype, Facetime of Whatsapp video.

 

Ik kies het all-in traject, waar is de live dag?

Vaak zit ik op een hele mooie locatie in Ruurlo. Dit is zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed te bereiken. Is dat nou lastig of te ver voor je? Don’t worry, dan zoeken we samen een andere locatie die voor ons allebei goed bereikbaar is.

 

Kan ik ook langer dan 6 maand toegang krijgen tot het programma?

Ja dat kan! Ben je deelnemer en wil je dat graag, stuur me dan even een berichtje dan overleggen we de mogelijkheden en kosten.

 

Kan ik deze cursus ook (gratis) online vinden?

De cursus droomdoelen bereiken is volledig door mij (Linda) ontwikkeld. Het kan natuurlijk zo zijn dat er mensen zijn die iets vergelijkbaars aanbieden(alles is immers al een keer gedaan) , maar weet, de cursus droomdoelen bereiken is 100% uniek.  

 

Krijg ik ook huiswerk?

Jazeker! Bij het grootste gedeelte van de lessen hoort een werkboek met reflectievragen. Van alleen video’s kijken en naar mijn stem luisteren ga jij je antwoorden natuurlijk niet vinden.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me dan gerust even een bericht. Ik beantwoord je vragen graag voor je. 


Ik weet genoeg! Ik doe mee!

Basic €297,-

Plus €597,-

All-in €1250,-

Betalen in 2 termijnen van €625? Klik dan hier


Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze hier. 


Dit zeggen mijn klanten

Nieuwsgierig wat andere cliënten vinden van de begeleiding van Linda?

Je coachte met veel energie en gaf concrete feedback. Ik heb me door jou heel erg ondersteund gevoeld.  Het was een stok achter de deur om hier echt mee aan de slag te gaan, dat heeft het meest geholpen.

Sanne uit Winterswijk - 28 jaar 

Met behulp van Linda heb ik een enorme boost aan mijn eigenwaarde kunnen geven.

Marion uit Ruurlo - 31 jaar


De sessies hebben mij geholpen om de dingen waar ik tegenaan liep in een ander perspectief te zetten. Hierna kon ik weer verder met concrete handvatten om die dingen aan te pakken.

Jose uit Lochem - 43 jaar

Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen.