100% Jezelf

 

 Doorbreek je blokkades en geef je intuïtie weer de leiding. Heb het lef je eigen pad te bewandelen, haal je leven van de handrem en ga schaamteloos stralen.

 


Wie je bent en wat je hebt meegemaakt in je leven heeft ervoor gezorgd dat je nu bent wie je bent. Wanneer je nu voelt dat je zaken wilt veranderen zodat je je leven en business next level kunt brengen. Als jij er klaar voor bent om je eigen pad te gaan bewandelen en JA! te zeggen tegen jezelf, lees dan verder.


Leven van de handrem

Voelen dat je ongeremd kunt zijn wie je bent. Je jezelf kunt uiten op een manier die je zelf wilt. De vrijheid hebben om je eigen plan te trekken en authentiek jezelf te kunnen zijn. Om van daaruit een succesvol bedrijf te runnen en je niet meer in een hoek gedrukt voelen om maar te moeten doen wat er van je verwacht wordt. 

 

Voelen dat je geliefd bent en trots op jezelf kunt zijn wanneer je gaat doen wat je het allerliefste wilt.

 

Ongeremd en vrij mijn eigen plan trekken is de rode draad in mijn leven. Alles wat ik doe in mijn leven doe ik om trouw te zijn aan mijn eigen verlangens en het volgen van mijn intuïtie. 

 

Al heel jong had ik in de gaten dat wanneer ik dat voor mij ultieme gevoel van vrijheid wilde ervaren dat ik in actie moest komen, want alleen IK kon ervoor zorgen dat ik daar zou komen.

 


Mijn leven is compleet van de handrem gegaan

 •  Om te beginnen is het een gevoel dat diep van binnen zit. Zo weet ik precies hoe ik de door mijzelf opgelegde innerlijke remmingen kan laten verdwijnen en zo alles kan bereiken wat ik maar wil.
 • Het is voor mij een combinatie van rotsvast vertrouwen in mijzelf, en met een zachte liefdevolle blik naar mijzelf kunnen kijken. Op die manier blijf ik heel dicht bij mijzelf en kan ik mijn intuïtie blijven volgen.
 • Een succesvol bedrijf opgebouwd wat ik volledig op mijn eigen voorwaarden run.
 • Omdat we (mijn vriend en ik) ons eigen plan trokken en ons niet lieten afremmen, wonen we nu in onze heerlijke oude boerderij midden in de natuur.
 • Genieten van de natuur en de seizoenen op de rug van een paard, ook ongeremd, vol gas!
 • De wereld zien vanaf een zeilboot. Me door de wind laten brengen naar de mooiste plekken op aarde
 • Je leven inrichten zoals je dat zelf wilt. Gewoon lak hebben aan wat anderen denken of vinden. 

Dit is waar ik voor heb gekozen. Dit is echt ongeremd leven is voor mij.

  

De weg daar naartoe was zeker niet altijd even makkelijk...

 •  Er waren beren op de weg; wat als ik het niet kan, wat als het niet lukt, wat als dit niet voor mij is weggelegd?
 • Ik was introvert, worstelde met zelftwijfel en bang voor wat anderen van me zouden denken.
 • Ik had geen idee hoe ik dit moest bewerkstelligen want hoe begin je aan zoiets? Hoe haal je je leven van die handrem? Ik had geen idee. 

Ik had geen idee wat ik wilde in mijn leven. Altijd had ik het gevoel dat er iets miste. Wat ik ook deed, wat ik ook probeerde nooit voelde ik dát waar ik naar zocht; diepgang. Ik had geen voorbeelden in mijn leven die mij konden laten zien hoe je dat kunt vinden. Ik dacht dat ik de enige was die hier naar verlangde en dat zoiets niet was weggelegd voor 'mensen als ik'. Daarom deed ik braaf wat er van me verwacht werd.

 

En toen ging het mis...

In 2013 gingen op vakantie naar Griekenland en ik kon alleen maar huilen. Ik voelde me zo diep ongelukkig dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest.

 

Dit kon zo niet langer. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerden we er nog een leuke vakantie van te maken en toen we thuis kwamen zocht ik hulp. Geen 'standaard' hulp van een coach of therapeut maar ik ging voor diepgaande persoonlijke ontwikkeling.

 

Al heel snel ontdekte ik dat dit precies was wat ik nodig had. Waarom had nooit eerder iemand mij verteld hoe belangrijk het is om constant je zelfkennis te vergroten?! Gelukkig vond ik razendsnel antwoorden op alle vragen waarmee ik worstelde. 


en toen gebeurde er dit...

Mijn onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon. Ondanks de kilo's teveel die aan mijn lijf geplakt zitten voelde ik me weer mooi en kon ik van mezelf houden. 

 

Ik ontdekte hoe ik razendsnel blokkades kon doorbreken en voelde dat ik hier ook andere mensen mee kon helpen. Ik volgde vele opleidingen, verdiepte me in de werking van het universum en leerde van de allerbeste teachers in zowel reguliere als alternatieve circuit. Om vervolgens alles wat ik leerde te kunnen delen met mijn klanten. Zodat zij net als ik ook die lang gedroomde verdieping vonden.

 

Zij namen de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en voor hun eigen geluk. Dit deden ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun geliefden. Toegewijd om hun eigen pad te gaan bewandelen en hun intuïtie weer volledig de leiding te laten nemen, net als ik.

 

Dit was voor mij de reden om al mijn kennis te bundelen in het programma 100% jezelf. In dit programma leer je alles om een duurzame transformatie te maken door persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

 

Wanneer jij dit voelt dan help ik je graag om die transformatie van binnenuit naar buiten te brengen in mijn programma 100% Jezelf.

Dit is waar we in het programma mee aan de slag gaan en wat er voor nodig is om je leven van de handrem te halen

Stap 1

De kracht van je gedachten 

In deze module ga je meer diepgang in je leven vinden waardoor je niet meer het gevoel hebt dat er iets mist. 

 

Je ontvangt de LSTRN methode als routekaart om te gebruiken. Deze loopt als een rode draad door het programma en gaat je helpen om het resultaat te behalen waar jij zo naar verlangt.

 

Ontdek met de KVV formule hoe je jezelf volledig kunt accepteren zoals je bent en gewoon jezelf kunt zijn zodat je nooit meer het gevoel hebt te moeten voldoen aan het perfecte plaatje. Deze formule houdt in dat we jouw mindset gaan finetunen en je het ook echt helemaal gaat voelen.

 

Ook is vaak je hoofd te onrustig en vol gedachten waardoor je niet bij je superpower kan; je gevoel. Pas de Aarde meditatie toe om voortaan iedere dag ijzersterk in je schoenen te staan. 

 

Hoe frustrerend is die eeuwige zelftwijfel?! Het is tijd dat die krachtige, talentvolle, zelfverzekerde vrouw naar voren komt. Met mijn PowerUp formule die al veel van mijn klanten gebruikt hebben, doorbreek je al je weerstanden en krijg je controle over wat er in je hoofd afspeelt.


Jolanda

"De LSTRN methode heeft mij ontzettend inzichten gegeven. Dit is het eerste wat voor mij echt werkt omdat het me weer met mijn voeten op de grond heeft gezet. Het heeft mij geleerd hoe ik op ieder moment rust in mezelf terug te vinden."stap 2

Wakker je innerlijk vuur aan

In deze module gaan we aan de slag om je f*ck it mentaliteit te ontwikkelen en je eigen plan te leren trekken in plaats van het brave meisje uit te hangen.

 

Ontvang mijn Passievol Leven framework waarmee je stap voor stap ontdekt wat je werkelijk wilt (dus niet wat je denkt dat je wilt). Want passie laat dat waakvlammetje aanwakkeren tot een groots innerlijk vuur. Dit is nodig om helemaal je eigen pad te kunnen gaan bewandelen en je zelfvertrouwen te herontdekken. 

 

Voel passie in alles wat je doet!

 

Na deze fase heb je je jezelf op #1 gezet zonder schuldgevoelens. Je zult merken dat je de achtbaan kriebels weer terug krijgt die je voelde als kind wanneer je het gewoon gaat doen terwijl je het eigenlijk een beetje eng vind. 


Kelly

"Voordat ik bij Linda begon voelde ik me afgestompt of hoe Linda dat zo mooi beschrijft; ik had de handrem aangetrokken. Hierdoor voelde ik mezelf steeds verder afdrijven en was bang dat ik depressief ging worden. Linda heeft me laten inzien hoe ik me weer gelukkig kon gaan voelen en wat ik moet doen om te voorkomen dat ik me weer somber ga voelen"Stap 3

Stap in je natuurlijke stroom

Door alleen al de logica te leren achter het belang van je natuurlijke stroom volgen, gaat jouw natuurlijke stroom al meer op gang komen en voel je de flow. Daardoor wist mijn klant Ellen precies wat ze moest doen toen ze dreigde in een conflict met haar partner te raken. Het gaf haar rust en overzicht en dit zorgde ervoor dat dit oversloeg op haar partner. Ze konden een goed gesprek voeren over lastige onderwerpen zonder ruzie te krijgen.

 

Raak je snel overprikkeld? In het programma leer je hoe je je emoties helemaal kunt doorvoelen zonder erin te blijven hangen. Dit zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over je emoties. 

 

Om weer helemaal te kunnen ontspannen en structuur te geven aan de chaos in je hoofd ontvang je de HMH visualisatie waardoor je weer overzicht krijgt en rust in je hoofd ervaart.  te moeten staan. “HALLO totale relaxmodus!!!”

 

Je voelt je lekkerder in je vel, je bent ontspannen en relaxed. Alles voelt in evenwicht. Vanaf dit punt heb je jezelf volledige toestemming gegeven dat alles in je leven weer mag gaan stromen. Net als bij mijn klant Floor. Toen bij haar de puzzelstukjes op hun plek vielen en ook zij voelde dat alles weer ging stromen ging het opeens allemaal zo veel makkelijker. Ze startte haar eigen bedrijf dat vanaf het eerste moment al goed liep en ze vond haar droomhuis. De noodzakelijke stappen die ze moest zetten voelde als natuurlijk en logisch waardoor ze er helemaal voor kon gaan.


Inge

"Ondanks dat ik al vele (business) coaches heb gehad kon ik mijn bedrijf maar niet van de grond krijgen. Linda had een andere benadering dan wat mijn eerdere coaches hebben en dat was voor mij heel fijn. Door wat ik bij Linda geleerd heb kon ik vanuit mijn kern gaan leven en ondernemen en veel beter voelen wat nodig was om succesvol te worden. Sindsdien komen de klanten (bijna) vanzelf."Stap 4

Vertrouw op je innerlijke wijsheid

Hoe fijn is het wanneer je weer helemaal op je gevoel kunt vertrouwen? Kom weer volledig in contact met je intuïtie en hoe je daar weer op kunt gaan vertrouwen. De intuïtie routekaart leert je hoe je gepieker transformeert naar weten en vertrouwen.

 

Doordat je jezelf door en door leert kennen en precies begrijpt hoe je in elkaar steekt leer je vlekkeloos duidelijk te communiceren en kan je anderen laten begrijpen wat er in je omgaat. Je niet gezien of gehoord voelen wordt verleden tijd.


  

Het programma bestaat uit een livedag op een prachtige groene locatie in de Achterhoek. Deze dag wordt aangevuld met (onbeperkte) coaching, opdrachten en calls. In de livedag ontrafelen we de patronen die in je leven zijn ontstaan en er voor zorgen dat je nu je eigen weg saboteert (zonder dat je het zelf in de gaten hebt). Je krijgt inzicht en maakt een hernieuwde connectie met jezelf.

 

Na deze dag heb je je “puin” geruimd en voel je je lichter, luchtiger en blijer in je leven. 

 

In tegenstelling tot andere programma's is dit een holistisch programma dat je helpt om inzicht te krijgen in alle lagen van je bewustzijn. Je hebt niets anders nodig en dat is ook de reden dat je in deze 12 weken kunt groeien tot ongekende hoogte. Na dit programma ben jij helemaal klaar om je eigen pad te bewandelen en jezelf op #1 te zetten.

 

Durf groot te denken! De wereld is klaar voor jou en je talenten. Met de LSTRN methode ga je voelen dat jij het waard bent. Er zijn al vele voorbeelden van succesverhalen die gerealiseerd zijn met deze methode. Hierna sta je wijd open om te ontvangen!

 

Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om bij je gevoel te komen en je intuïtie weer de leiding te geven. Je hoeft geen andere programma's of coaching erbij te kopen. Dat bespaart je honderden euro's 

 

Wanneer jij bereid bent om deze stap te zetten en je leven te veranderen, vraag dan NU een gesprek met mij aan. 

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen, je staat er niet alleen voor. We doen het samen.

 

Het programma is ‘invitation only’, dus vraag nu alvast het gesprek aan

(met mij persoonlijk)


Dit zeggen mijn klanten

Je coachte met veel energie en gaf concrete feedback. Ik heb me door jou heel erg ondersteund gevoeld.  Het was een stok achter de deur om hier echt mee aan de slag te gaan, dat heeft het meest geholpen.

Sanne uit Winterswijk - 28 jaar 

Met behulp van Linda heb ik een enorme boost aan mijn eigenwaarde kunnen geven.

Marion uit Ruurlo - 31 jaar


De sessies hebben mij geholpen om de dingen waar ik tegenaan liep in een ander perspectief te zetten. Hierna kon ik weer verder met concrete handvatten om die dingen aan te pakken.

Jose uit Lochem - 43 jaar

Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen. 


Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en heb mijn nieuwe prioriteiten voorop gezet. Ik ben minder gaan werken om meer te genieten van mijn privéleven

 

Ik heb mijn baan opgezegd en stort me nu volledig op mijn fotografie. Nu wordt het gewoon werkelijkheid!

 


Toen ik Linda leerde kennen kwam ik net uit een vervelende relatie. Dankzij de begeleiding weet ik veel beter wat ik eigenlijk wil, waardoor mijn nieuwe relatie veel fijner loopt.

Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen.” 

Bedenk dat jij het bovenstaande resultaat ook kunt bereiken!

 

Hoe? Door een besluit te nemen.


Wil je nog graag meer weten over het programma 100% jezelf?

Want natuurlijk ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen.

Is één van de onderstaande redenen misschien op jou van toepassing?

 

 • Je leven van de handrem halen?
 • Weer volledig kunnen vertrouwen op je intuïtie?
 • Je eigen pad bewandelen?
 • Jezelf beter leren kennen of onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn
 • Meer zelfvertrouwen
 • Heb je een verlangen naar (innerlijke) vrijheid?

Wanneer je al een tijdje het gevoel hebt dat er wat moet veranderen en klaar bent om stappen te gaan zetten

Wat houd je dan nog tegen om ervoor te gaan?

Wat als ik dit niet kan? Ik vind het best spannend om de knoop door te hakken en dit te gaan doen...

Het is heel logisch dat je dit spannend vind. Investeren in jezelf kan soms dood eng voelen maar is noodzakelijk als je verder wilt komen. Wanneer je eigenlijk wel graag wilt maar niet goed durft vraag dan gerust alsnog een gesprek met mij aan. We kijken dan samen of dit programma passend voor je is of dat je misschien beter voor wat anders kunt kiezen.


Vanuit mijn werkgever heb ik een opleidingsbudget, kan ik dat ook inzetten om deel te nemen aan dit programma?

In de meeste gevallen is het antwoord daarop JA! 

Veel werkgevers zijn bereid om dit deels of geheel te bekostigen. Met oog op burn-out preventie, stress reductie en het optimaal benutten van je talenten is het enthousiasme bij werkgevers en managers groot.

 Ik ben al zo ongelofelijk druk en heb altijd tijd te kort. Kan ik dit wel inpassen in mijn leven?

Eerlijk? Alles gaat over het stellen van prioriteiten. Hoe belangrijk is jouw persoonlijke geluk? Vind jij het jezelf waard om in te investeren om een fijner leven te creëren? Want je moet bereid zijn om er tijd in te steken. Wanneer jij voelt dat dit is wat je graag wilt dan is tijd geen issue. Je zult al snel merken dat er meer balans in je leven komt. En het is vooral ook heel erg leuk om jezelf deze tijd te gunnen. Zelf vind ik het altijd super fijn om ook na een lange dag relaxed en opgeladen weer thuis te komen. 

 


Ik heb nog niet zo veel (of al wel heel veel) aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, kan ik er dan ook bij?

Het antwoord is JA! En dit is waarom... Wat je niveau van persoonlijke ontwikkeling ook is, dat maakt voor dit programma niet uit. Dat komt omdat je altijd met je eigen "rommel" aan het opruimen gaat. Wanneer jij voelt dat je nog niet staat waar je zou willen zijn, er voor jou een nieuw level te behalen valt dan is het sowieso heel waardevol. En weet je, voordat je toegelaten kunt worden tot het programma hebben we toch eerst een gesprek. Mocht jij of ik tijdens het gesprek het gevoel hebben dat het toch niet helemaal bij je past dan stap je simpelweg gewoon niet in. Werkt dit programma ook voor mij?

Het programma 100% jezelf werkt voor oa. vrouwen die de regie over hun eigen leven willen (terug) nemen.

 

Wanneer jij je kiest om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en tot in het diepste van je kern wilt weten wie je werkelijk bent, wat je drijfveren zijn, wat je schaduwkanten zijn en welke overtuigingen je hebt zodat je krachtig, zelfverzekerd je eigen leven in de hand kunt nemen is dit helemaal wat voor jou.  

 

Je zult onderdeel worden van een groep vrouwen met een missie. Met grote dromen en doelen, willen groeien en ontwikkelen, in actie komen om voor zichzelf te gaan staan. 

 

Een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw behoefte, geen standaard programma maar een programma volledig op maat voor jou. 3 maanden onverdeelde aandacht zodat er niks in de weg staat om maximaal resultaat te behalen.


Ik vind het lastig om voor mezelf te kiezen

Stel dat je je leven over 5 jaar precies hetzelfde zou leven als nu, hoe zou dat dan voelen?

 

Als het antwoord “Te gek!” is, dan ben ik heel blij voor je. Als je verdrietig, angstig of misschien alleen een beetje onrustig wordt van het idee dat je leven er over 5 jaar nog vrijwel net zo uitziet als nu, dan raad ik je aan om te kijken wat je anders zou willen. 

 

 • Voel je dat het tijd is om het helemaal anders te gaan doen?
 • Wil je meer uit het leven wil halen dan dat je nu doet?
 • Is er nu een stem in je hoofd die je tegenhoudt om écht te leven zoals jij zelf wilt en voel je tegelijkertijd hoe graag je eigenlijk toch wilt veranderen?

 

 Ik ben een man, is dit ook voor mij?
Zeker! ongeveer 10% van mijn klanten is man en je bent van harte welkom een gesprek te plannen. 

 

Krijg ik ook huiswerk?
Jazeker! Om echte stappen te zetten zal je ook buiten onze afspraken om, bezig moeten blijven. Ik begeleid je in alle stappen.


Waar is de livedag?
Dit is op een prachtige locatie in Ruurlo. Zowel met de auto als het OV goed bereikbaar. Is het lastig voor je om naar Ruurlo te komen? In overleg zoeken we dan samen naar een andere locatie.

 

 

 Wil je weten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag dan nu een gratis gesprek aan. Wacht niet te lang, in mijn agenda is slechts beperkt plaats om nieuwe trajecten in te plannen. Mijn focus ligt namelijk altijd bij bestaande klanten.

 

Jij kan ook deel uitmaken van mijn bestaande klantenkring en zo heb je altijd 100% focus van mijn kant.