100% Jezelf  -  V.i.p. traject

Ben jij positief ingesteld, ambitieus en klaar om je hart te gaan volgen?

Krijg het zelfvertrouwen om je hart te gaan volgen, te gaan voor wat je het allerliefste wilt en laat zien wie je werkelijk bent.  Vanuit een manier die 100% goed voelt, helemaal vanuit jezelf komt en ervoor zorgt dat je de vrijheid waar je zo naar verlangt ook echt gaat ervaren. 

 

Helemaal jij, 100% jezelf.

Wanneer jij dit voelt dan help ik je graag om die transformatie van binnenuit naar buiten te brengen in mijn programma 100% Jezelf.

Je voelt je niet gelukkig en je weet dat er wat moet gebeuren want dit kan zo niet langer. 

Het sluimert al een tijdje en je hebt al van alles geprobeerd om het op te lossen. Tot nu toe heeft niks het gewenste resultaat opgeleverd en voor je gevoel ben je maar weinig opgeschoten

Je bent op het punt gekomen dat je het serieus wilt aanpakken. Je neemt niet langer genoegen met aanmodderen, afwachten tot het vanzelf weer beter gaat.

Je wilt maximale kwaliteit, een mentor, een partner die je helpt tijdens jouw reis, onverdeelde aandacht exclusief voor jou.


Maar vooral heb je genoeg van dat gevoel waar je nu mee zit. Die eeuwige zelftwijfel en je altijd maar moeten aanpassen. Je wilt jezelf ontwikkelen, dichter bij je authentieke ik komen zodat je durft te laten zien wie je bent, wat je talenten zijn en ECHT jezelf kunt zijn. 

Even een korte reality check aangaande het v.i.p. programma 100% jezelf

Het V.I.P. programma 100% Jezelf werkt niet voor jou wanneer je niet bereid bent je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te zetten. Het valt of staat echt met jouw inzet... Alleen lezen, kijken of hopen is niet voldoende. Je moet in actie komen.

Verwacht geen magie. Het programma is maatwerk en afgestemd op jouw input. Met mijn hulp ga JIJ op zoek naar wat bij jou past en wat jouw behoeftes zijn. 

Het V.I.P. programma 100% jezelf kan je zien als een op maat gemaakt stappenplan om jezelf door en door te leren kennen en je verlangen om te zetten in actie. Mits je bereid bent om die actie te ondernemen en open te staan voor verandering. 


Voordat ik je alle ins en outs ga vertellen over het v.i.p. programma 100% jezelf...

Wil ik dat je eerst even teruggaat naar het begin.

Want waarom wil je eigenlijk aan de slag met jouw hartsverlangen? Waarom is dit zo belangrijk voor je?

Want natuurlijk ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen.

Is één van de onderstaande redenen misschien op jou van toepassing?

 

  • Lekkerder in je vel komen of je gelukkiger voelen
  • Jezelf beter leren kennen of onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn
  • Meer zelfvertrouwen
  • Heb je een verlangen naar (innerlijke) vrijheid?
  • Een positieve mindset

De vraag is... Hoe ga je dat bereiken?

Kijk eens om je heen.

 

Wat hebben anderen gedaan die al bereikt hebben waar jij graag wilt komen?

Wat zie je als je kijkt naar jouw rolmodellen, die vrouwen die precies weten wat ze willen, stevig in hun schoenen staan en hun persoonlijke geluk prioriteit maken?

 

Denk je dat dat vanzelf is gegaan? Dat ze dat in haar schoot geworpen heeft gekregen? Dat ze 1x wat geprobeerd heeft en direct al haar doelen bereikt had? Dat ze zich nooit afvraagt of ze het allemaal wel goed doet?

 

Nee, zij leert ook met vallen en opstaan

 

Zij houdt haar blik op het resultaat, geniet van de reis en leert van haar fouten.

 

Zij wil zichzelf door en door leren kennen iedere keer een diepere laag tot het punt dat ze weet wie zij in haar kern is.  

 

Ook zij heeft het echt niet altijd makkelijk en loopt tegen precies de zelfde dingen aan waar jij ook tegenaan loopt. 

 

Zij heeft doorzettingsvermogen, ze weet waar ze het voor doet en heeft haar persoonlijke geluk een prioriteit gemaakt. 


100% jezelf v.i.p programma

Een traject van 3 maanden met een livedag die er voor zorgt dat je na één dag meer rust, energie en lichtheid ervaart. Weet je wat je nodig hebt en welke stappen je kunt zetten om los te komen van wat jou belemmert. 

 

Het programma is geheel maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

Traject van 3 maanden dat jou helpt een transformatie van binnenuit te maken.

1 op 1 livedag is de start van jouw traject. Dit is jouw transformatiedag. Deze dag komen we echt tot de kern. Kijken we wat ervoor heeft gezorgd dat je op dit punt gekomen bent en welke aanpassingen je direct kunt maken om dichter bij jouw doel/ verlangen te komen. Deze livedag is compleet verzorgd en altijd op een prachtige locatie. 

3x 1 op 1 online coachsessie zodat je stappen blijft zetten. Ik help je obstakels te overwinnen en vier successen met je mee

Je ontvangt regelmatig trainingsmateriaal, opdrachten, oefeningen en verdiepende opgaves om je zelfkennis te vergroten en stap voor stap resultaat te behalen

Onbeperkt 24/7 coaching via e-mail. Tijdens de loop van het V.I.P. programma kan je altijd bij mij terecht. 


 Dankzij het traject heb ik mezelf over mijn beperkende gedachten kunnen zetten en uitdagingen voor de komende periode neergezet. Linda begeleid mij om over mijn blokkades heen te komen, zodat ik deze uitdagingen ook echt aanga.

Karin uit Winsum 32 jaar

Werkt het v.i.p. programma 100% jezelf ook voor mij?

Het V.I.P. programma 100% jezelf werkt voor oa. ambitieuze vrouwen die de regie over hun eigen leven willen (terug) nemen.

 

Wanneer jij je kiest om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en tot in het diepste van je kern wilt weten wie je werkelijk bent, wat je drijfveren zijn, wat je schaduwkanten zijn en welke overtuigingen je hebt zodat je krachtig, zelfverzekerd je eigen leven in de hand kunt nemen is dit helemaal wat voor jou.  

 

Stap in het traject dat vrouwen helpt transformeren te excelleren in hun werk en in hun leven. Tijdens dit traject zetten we het volume van je innerlijke criticus zachter, sporen we je innerlijke mentor op, leer kritiek en roem los te laten, communiceer met kracht, en dat is pas het begin...

 

Je zult onderdeel worden van een groep vrouwen met een missie. Met grote dromen en doelen, willen groeien en ontwikkelen, in actie komen om voor zichzelf te gaan staan. Excelleren waar je ook wilt!

 

Een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw behoefte, geen standaard programma maar een programma volledig op maat voor jou. 3 maanden onverdeelde aandacht zodat er niks in de weg staat om maximaal resultaat te behalen.


hi, Ik ben Linda

Zing als een schorre kraai en laat dit dan ook graag horen wanneer ik onder de douche sta. Gek op 85% pure chocola, ondernemend, creatief en hou van het buitenleven.

 

Voordat dit verandert in een soort van contactadvertentie, deel ik mijn allerbelangrijkste kernwaarde met je en dat is vrijheid.

 

Innerlijke vrijheid is de beste manier waarop ik het kan omschrijven. Voor mij betekent dat, dat ik me heb kunnen losmaken van zelftwijfel, kan doen wat ik het allerliefste wil en dat ik een soort van lichtheid voel in mijn leven.

 

Dit heeft ervoor gezorgd, met ook de nodige dank aan mijn quarterlife crisis zo’n 10 jaar geleden. Dat ik drastisch het roer omgooide. Ik wilde me niet langer laten (mis)leiden door mijn zelftwijfel. Ik voelde me ontzettend ver van mezelf verwijderd en miste diepgang in mijn leven.

 

Mijn droom is dat alle vrouwen op de wereld zich innerlijk vrij kunnen voelen. Nu begrijp ik dat dat misschien wat hoog gegrepen is, dus laten we beginnen met Nederland.

 

Ik wil niet slechts een handje vol ambitieuze vrouwen kunnen helpen in mijn werk als psychosociaal therapeut, maar op grote schaal vrouwen inspireren, motiveren en begeleiden om zich ook innerlijk vrij te kunnen voelen.Meld je nu aan

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag dan nu een gratis gesprek (clarity call) aan. Wacht niet te lang, in mijn agenda is slechts beperkt plaats om nieuwe trajecten in te plannen. Mijn focus ligt namelijk altijd bij bestaande klanten. Juist daarom is het zo belangrijk te weten of jouw hulpvraag perfect past bij mijn expertise. Als dat het geval is kan jij ook deel uitmaken van mijn bestaande klantenkring en heb je altijd 100% focus van mijn kant.

 

Wil je weten of wij een perfecte match zijn? 

Sinds de coaching veel ben ik me veel bewuster van het kritische stemmetje in mijn hoofd en het lukt me ook goed om de stem van mijn ‘innerlijke raadgever’ in plaats daarvan te laten spreken. 

Dorien uit Zevenaar - 38 jaar

faq

Wanneer kan ik beginnen?
Meestal kan je snel beginnen. De livedag plannen we in overleg.

 

Hoe lang duurt het programma
Na de livedag loopt het programma nog 3 maand.

 

Ik ben een man, is dit ook voor mij?
Zeker! ongeveer 20% van mijn klanten is man en je bent van harte welkom een Clarity call te plannen. 

 

Ik twijfel of dit programma het juiste voor mij is
Logisch dat je twijfelt! Het is niet zomaar wat om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Ook wanneer je twijfelt mag je een gerust een Clarity call plannen. Ik werk namelijk alleen samen met mensen waarvan ik (vrijwel) zeker weet dat er een goede match is en ik de juiste expertise in huis heb om je te helpen. Ik zal dus altijd eerlijk zijn in wat ik denk dat goed voor jou is.

 

Ik vind het lastig om voor mezelf te kiezen

Stel dat je je leven over 5 jaar precies hetzelfde zou leven als nu, hoe zou dat dan voelen?

 

Als het antwoord “Te gek!” is, dan ben ik heel blij voor je. Als je verdrietig, angstig of misschien alleen een beetje onrustig wordt van het idee dat je leven er over 5 jaar nog vrijwel net zo uitziet als nu, dan raad ik je aan om te kijken wat je anders zou willen. 

  • Voel je dat het tijd is om het helemaal anders te gaan doen?
  • Wil je meer uit het leven wil halen dan dat je nu doet?
  • Is er nu een stem in je hoofd die je tegenhoudt om écht te leven zoals jij zelf wilt en voel je tegelijkertijd hoe graag je eigenlijk toch wilt veranderen?

 

Krijg ik ook huiswerk?
Jazeker! Om echte stappen te zetten zal je ook buiten onze afspraken om, bezig moeten blijven. Ik begeleid je in alle stappen.

 

Wat houdt de onbeperkte coaching in?
Bij het V.I.P. programma hoort 3 maand 24/7 onbeperkte coaching via e-mail. Dat betekent dat je mij altijd kunt mailen met je vraag/worsteling/succes. Binnen 24 uur krijg je via de mail een inhoudelijke reactie van mij terug.

 

Waar is de livedag?
Dit is op een prachtige locatie in Ruurlo. Zowel met de auto als het OV goed bereikbaar. Is het lastig voor je om naar Ruurlo te komen? In overleg zoeken we dan samen naar een andere locatie.

 

Ik mag via mijn werkgever een traject starten kan dit programma dan ook?

De meeste werkgevers zijn heel enthousiast wanneer je dit programma wilt gaan volgen. Het is erg goed in te zetten als burn-out preventie, wanneer je veel stress ervaart, behoefte hebt aan meer focus of wanneer je je wilt voorbereiden op een volgende stap in je carrière. 

 

Wat kost dit programma?
De exacte details en je investering vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek

Ik weet genoeg! Ik wil graag een persoonlijk gesprek aanvragen om alle details te bespreken


Dit zeggen mijn klanten

Je coachte met veel energie en gaf concrete feedback. Ik heb me door jou heel erg ondersteund gevoeld.  Het was een stok achter de deur om hier echt mee aan de slag te gaan, dat heeft het meest geholpen.

Sanne uit Winterswijk - 28 jaar 

Met behulp van Linda heb ik een enorme boost aan mijn eigenwaarde kunnen geven.

Marion uit Ruurlo - 31 jaar


De sessies hebben mij geholpen om de dingen waar ik tegenaan liep in een ander perspectief te zetten. Hierna kon ik weer verder met concrete handvatten om die dingen aan te pakken.

Jose uit Lochem - 43 jaar

Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen. 


Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en heb mijn nieuwe prioriteiten voorop gezet. Ik ben minder gaan werken om meer te genieten van mijn privéleven

 

Ik heb mijn baan opgezegd en stort me nu volledig op mijn fotografie. Nu wordt het gewoon werkelijkheid!

 


Toen ik Linda leerde kennen kwam ik net uit een vervelende relatie. Dankzij de begeleiding weet ik veel beter wat ik eigenlijk wil, waardoor mijn nieuwe relatie veel fijner loopt.

Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen.” 

Bedenk dat jij het bovenstaande resultaat ook kunt bereiken!

 

Hoe? Door een besluit te nemen.