100% Jezelf  -  V.i.p. traject

Excelleren in het volgen van je hart, gaan voor wat je echt wilt, het waarmaken van je ambities. Vol zelfvertrouwen precies weten wat je wilt en daar ook voor gaan, vanuit een manier die 100% goed voelt, helemaal vanuit jezelf komt.

 

Helemaal jij, 100% jezelf.

Misschien voel je je op dit moment niet gelukkig. Grote kans dat dit al een tijdje zo is en je al van alles hebt geprobeerd om het op te lossen. Heb je je laten verleiden tot het kopen van zelfhulp boeken en hebt goed bedoelde adviezen van vriendinnen opgevolgd. Tot nu toe heeft dit helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ondanks jouw inspanningen ben je nog maar weinig opgeschoten. 

 

Hoe dan ook, wat je ook wel of niet hebt gedaan:  voel je je onzeker, ben je niet blij met hoe je je nu voelt en bent op het punt gekomen dat je het serieus wilt aanpakken. Je neemt niet langer genoegen met: aanmodderen, denken dat het van zelf wel weer goed komt, worstelen met je gevoel van het allemaal alleen moeten doen en het gepieker.

 

Dat betekent dat je hulp in wilt schakelen zodat je de maximale support krijgt. Dus niet langer alleen hoeft te ploeteren, niet meer de goed bedoelde adviezen hoeft op te volgen die voor jou eigenlijk toch al niet werken. 

 

Je wilt maximale kwaliteit, een mentor, een partner die je helpt tijdens jouw reis, onverdeelde aandacht exclusief voor jou.

 

Daarbij zoek je een professional die zelf dit resultaat al heeft gehaald. anderen heeft geholpen resultaten te halen... en niet onbelangrijk; dit zelf ook heeft ervaren. 

 

Misschien herken je het wel:

 • Je komt thuis na een dag werken en bent helemaal kapot. Gezellig doen tegen je gezin is wel het laatste waar je nu zin in hebt terwijl je dit eigenlijk wel heel belangrijk vindt. 
 • Je niet blij bent met je eigen spiegelbeeld en je daardoor erg in jezelf gekeerd bent. 
 • Delen wat er in je hoofd omgaat doe je niet. Je belast andere mensen hier liever niet mee.
 • Dingen die je vroeger leuk vond voelen nu als verplichting.
 • Als je naar de social media kanalen van anderen kijkt twijfel je aan jezelf bij het zien wat andere mensen allemaal ondernemen
 • Je maakt je vaak druk over wat andere mensen van je vinden
 • Je overleeft meer dan je leeft. Je wordt overspoeld met gedachten als; 'Wat moet ik toch met mijn leven, was er maar een manier om meer duidelijkheid te krijgen'
 • Je voelt je rot over je gevoelens, omdat je weet dat je niet het beste uit jezelf haalt. Je zou willen dat je het gewoon 'uit' kan zetten, maar weet simpelweg niet hoe.

 

 

 

 

 

 

Wat als ik je vertel dat je leven fijner kan. Je niet zo onzeker hoeft te zijn? En dat dat veel makkelijker is dan dat je nu denkt? Sterker nog, ik weet zeker dat het ook voor jou mogelijk is op korte termijn je leven in te richten op een manier die voor jou prettig voelt. Resultaat? Een kalmer en gelukkiger leven met een gezonde dosis zelfvertrouwen.

 

Dus ben je er klaar voor de regie te pakken en te gaan voor meer zelfvertrouwen?!


Het 1 op 1 traject

 • Maak een intense connectie met jezelf.
 • Diepe transformatie zodat je snel de juiste stappen zet.
 • Intens traject maar wel liefdevol, zacht en ontspannen.
 • Ontdek wie jij werkelijk bent en vertrouw op je innerlijke kracht
 • Omgaan met angst en weerstand
 • Heb lef en ga voor vrijheid
 • Al na één dag een plan hoe jij zo effectief mogelijk resultaat gaat halen.

Het resultaat

 • Meer balans in je leven
 • Weer vertrouwen op jouw eigen kracht
 • Je eigen weg volgen
 • Je voelt je gesteund
 • Je voelt je vrolijker
 • Je hebt meer energie
 • Je weet wat je wilt
 • Je kan en durft te zijn wie je bent
 • Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde

 

Zet jezelf op nummer 1! Bedenk hoe gaaf het is als je ontdekt wat je allemaal kunt bereiken als je jezelf ziet en beter begrijpt. Ik laat je zien wat er gebeurt als je jezelf op de eerste plaats zet. Hierdoor ga je anders naar je eigen leven kijken maar ook anders kijken naar het leven van andere mensen. Ontdek waar jouw vuur zit en waarvan je pretlichtjes in jouw ogen krijgt maar ook waarin je jezelf kunt ontwikkelen. 

Vind je het fijn om dit echt grondig aan te pakken waardoor je echt een diepe en blijvende transformatie in jezelf in gang zet? Dan is deze V.I.P.-dag helemaal iets voor jou!

 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij echt resultaat gaat halen werk ik niet zomaar met iedereen samen. Mijn grootste wens voor jou is namelijk dat jij jouw persoonlijke doelen en verwachte groei ook echt gaat halen. Omdat ik dit heel hoog in het vaandel heb, wil ik 100% zeker weten dat ik jou ook echt kan helpen. Heb ik ook maar een klein beetje het gevoel dat ik niet de juiste therapeut voor je ben dan zal ik je dit altijd laten weten en je een collega of andere vorm van hulp aanraden. 

Individuele vip trajecten zijn bewezen succesvol en zorgen voor een blijvende positieve verandering in het leven van de cliënten die bij LSTRN komen.

Denk je eens in, hoe zou het zijn om:

 • Elke dag volop te genieten van je leven.
 • Je eigen keuzes te maken en je grenzen aan te gaan geven, op een manier waarbij je respectvol om blijft gaan met de mensen die belangrijk voor je zijn.
 • Je leven zo vorm kunt geven dat je minder stress ervaart en je veel meer kunt genieten van de kleine dingen.
 • Te weten hoe jij de voor jou ultieme balans tussen inspanning & ontspanning kunt bereiken.
 • (Te weten dat het je echt lukt) Nu wel je hart en je intuïtie te kunnen volgen!
 • Te weten wat je missie is, en dit durven te leven.
 • Het volume van het negatieve stemmetje dat tegen je praat zachter te laten worden, en het volume van de stem van je hart veel duidelijker te laten klinken.

Kortom: hoe zou het zijn om je droomleven te gaan leven?

Denk je nu:

 • Dat klinkt vaag, een 'droomleven'.
 • Dat is vast te hoog gegrepen voor mij, ik heb een 'best prima' leven en moet tevreden zijn met wat ik nu heb.
 • Zo slecht gaat het toch ook weer niet>
 • Dat is niet aan mij besteed. Het hoort bij mij om me zo te voelen.

 

Als je deze gedachten herkent, daag ik je nu uit om 30 seconden stil te zijn en te voelen of je op dit moment het leven leidt dat je zou willen leiden.

 

Stel dat je je leven over 5 jaar precies hetzelfde zou leven als nu, hoe zou dat dan voelen?

 

Als het antwoord “Te gek!” is, dan ben ik heel blij voor je. Als je verdrietig, angstig of misschien alleen een beetje onrustig wordt van het idee dat je leven er over 5 jaar nog vrijwel net zo uitziet als nu, dan raad ik je aan om te kijken wat je anders zou willen. En dat hoef je niet alleen te doen, ik heb een prachtig aanbod om je daarbij te helpen.

 • Voel je dat het tijd is om het helemaal anders te gaan doen?
 • Wil je meer uit het leven wil halen dan dat je nu doet?
 • Is er nu een stem in je hoofd die je tegenhoudt om écht te leven zoals jij zelf wilt en voel je tegelijkertijd hoe graag je eigenlijk toch wilt veranderen?

 

Dan nodig ik je uit voor de 100% Jezelf V.I.P.- dag, waarin je in één dag een enorme verandering gaat maken op weg naar het leven van jouw dromen.

 

Weet dan het volgende over mij (en wat je krijgt)

 

Ooit was ik niet gelukkig, vond ik het lastig om te zijn wie ik werkelijk ben, baalde ik als ik in de spiegel keek, was ik heel onzeker en zette ik mijn 'niemand kan mij iets maken' masker op, piekerde ik veel, zeg maar liever piekerde ik constant.

 

Dit alles heb ik volledig achter me kunnen laten. Met de juiste mindset heb ik me hier uit weten te krijgen en kan ik zeggen dat ik vrijwel nooit meer pieker, mezelf goed vind zoals ik ben, trots ben op wat ik bereikt heb en durf te laten zien wie ik werkelijk ben. Nu durf ik te zeggen dat ik echt gelukkig ben. 

 

Van nature ben ik een introvert persoon maar heb geen last van mijzelf zichtbaar maken of valse bescheidenheid of twijfel over wie ik ben.  Altijd eerlijk en open over mijn gevoel en gedachten. Niet altijd lief en aardig, recht voor de raap en respectvol confronterend als dat nodig is. Dit omdat ik maar één doel heb; jou laten slagen de regie over je eigen leven weer te pakken en te gaan voor een gelukkig leven.

 

Weet dat jij dit ook kunt bereiken, ik ben namelijk ook maar 'heel gewoon' 

 

Na één dag ervaar je meer rust, energie en lichtheid. Weet je wat je nodig hebt en welke stappen je kunt zetten om los te komen van wat jou belemmert. 

 

Vooraf aan de V.I.P dag hebben we een oriënterend gesprek van ongeveer een uur, zodat ik een programma voor jou op maat kan samenstellen. Zodra we hebben besloten een samenwerking aan te gaan plannen we een afspraak voor een live dag. Dit is altijd op een super mooie locatie en compleet verzorgd. deze dag is jouw grote transformatiedag.  Stap voor stap ontleden wee jouw hulpvraag tot we bij de kern zijn. Vanuit je kern heb je de kans positieve veranderingen door te voeren. Je krijgt enorm veel inzichten en je weet na deze dag precies wat je wilt, wat voor jou de juiste stappen zijn om te zetten. en je hebt een plan voor de toekomst. Ondanks dat het een dag is waarin je heel veel gaat doen en leren is het ook een super relaxte dag.

 

Dus wil je weten of wij een perfecte match zijn, vraag dan nu een gratis gesprek aan. Wacht niet te lang, in mijn agenda is slechts beperkt plaats om nieuwe trajecten in te plannen. Mijn focus ligt namelijk altijd bij bestaande klanten. Juist daarom is het zo belangrijk te weten of jouw hulpvraag perfect past bij mijn expertise. Als dat het geval is kan jij ook deel uitmaken van mijn bestaande klantenkring en heb je altijd 100% focus van mijn kant.

 

Na de live transformatie dag van dit programma 100% jezelf zijn er nog  een aantal online coachsessies, zodat je stappen blijft zetten.  Dit zorgt ervoor dat je meer balans krijgt in je leven, je weer durft te vertrouwen op je eigen kracht en je eigen weg gaat volgen, vrolijker bent en meer energie krijgt, je weet wat je echt wilt, en helemaal kan en durft te zijn wie je bent. Tussen de online coachsessies ben ik natuurlijk altijd beschikbaar via e-mail.

 

Ik help je om je obstakels te overwinnen waar je tegenaan loopt en vier graag je successen met je mee.

 

De exacte details en investering vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. 

 

 “Ik heb mede dankzij de begeleiding een andere baan gevonden die veel beter bij me past”

 

“Ik ben minder gaan werken om meer te genieten van mijn privéleven”

 

“Ik heb mijn baan opgezegd en stort me nu volledig op mijn fotografie. Nu wordt het gewoon werkelijkheid!”

 

“Toen ik Linda leerde kennen kwam ik net uit een vervelende relatie. Dankzij de begeleiding weet ik veel beter wat ik eigenlijk wil, waardoor mijn nieuwe relatie veel fijner loopt.”

 

“Ik heb dankzij Linda veel beter leren relativeren en kan nu veel beter omgaan met stressvolle situaties op mijn werk. Hierdoor voel ik me veel meer ontspannen.”

 

Hoe ziet de V.I.P.-dag eruit?

V.I.P. staat voor ‘volledig, intensief en persoonlijk’. Het is een dag, waarin je doeltreffende begeleiding krijgt op weg naar jouw verlangens.

De VIP-dag bestaat uit meerdere waardevolle onderdelen die elkaar versterken:

 • Een programma van totaal 3 maand waarin je een levensveranderlijk resultaat kunt behalen
 • Onverdeelde aandacht voor jouw transformatie
 • Een oriënterend gesprek en een korte vragenlijst zodat ik een programma op maat voor je kan maken.
 • Live V.I.P. dag op een prachtige locatie inclusief een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen
 • Ontspannen en tegelijk vol energie en inspiratie. De live dag is een avontuur, de eerste stap naar wat jij echt wilt.
 • Trainingsmateriaal met uitleg, werkboek en inspiratie om alles uit het programma te halen
 • 3x online coachsessie na de V.I.P. dag zodat je stappen blijft zetten
 • Altijd de mogelijkheid om te mailen 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
 • Ik help je om je obstakels te overwinnen waar je tegenaan loopt en vier graag je successen met je mee

 

Wat anderen over mijn begeleiding zeggen:

 

Karin;" Dankzij het traject heb ik mezelf over mijn beperkende gedachten kunnen zetten en uitdagingen voor de komende periode neergezet. Linda begeleid mij om over mijn blokkades heen te komen, zodat ik deze uitdagingen ook echt aanga."

 

Jose : "De sessies hebben mij geholpen om de dingen waar ik tegenaan liep in een ander perspectief te zetten. Hierna kon ik weer verder met concrete handvatten om die dingen aan te pakken."

 

Marion: "Met behulp van Linda heb ik een enorme boost aan mijn eigenwaarde kunnen geven.

 

Anoniem: “Fijne coachgesprekken, ik kreeg concrete tips mee waar ik echt wat aan had.”

 

Chantal: “Jouw coaching was echt een kado!”

 

Nathalie: “Fijn om zo’n wijze en krachtige vrouw te kennen!”

 

Dorien: “Sinds de coaching veel ben ik me veel bewuster van het kritische stemmetje in mijn hoofd en het lukt me ook goed om de stem van mijn ‘innerlijke raadgever’ in plaats daarvan te laten spreken.”

 

Sanne; “Je coachte met veel energie en gaf concrete feedback. Ik heb me door jou heel erg ondersteund gevoeld.  Het was een stok achter de deur om hier echt mee aan de slag te gaan, dat heeft het meest geholpen.”

 

Anoniem: ”Jouw coaching had echt een meerwaarde, je hield me regelmatig een spiegel voor. En wat ik vooral fijn vond is dat je niet oordeelde over de onhandige situatie waar ik op dat moment in zat. Ik heb dit als heel positief ervaren.”

 

Jill: “Ik heb zeker verandering gemerkt door de coaching. Ik heb mijzelf beter leren kennen en heel belangrijk, dingen herkennen van mijzelf en daardoor dat ik nu sneller op de rem kan trappen.”

 

Leuk om je te ontmoeten!

 

Bedenk dat jij het bovenstaande resultaat ook kunt bereiken!

 

Hoe? Door  een besluit te nemen.

 

Zeg je JA! tegen de 100% Jezelf V.I.P- dag dan zeg je JA! tegen jezelf, JA! tegen meer energie, JA! tegen je eigen weg volgen, JA! tegen weten wat je wilt, JA! tegen pretlichtjes in je ogen, JA! tegen persoonlijke groei.