100% jezelf

 

Stap in het traject dat vrouwen helpt transformeren te excelleren in hun werk en in hun leven. Tijdens dit traject zetten we het volume van je innerlijke criticus zachter, sporen we je innerlijke mentor op, leer kritiek en roem los te laten, communiceer met kracht, en dat is pas het begin...

 

Je zult onderdeel worden van een groep vrouwen met een missie. Met grote dromen en doelen, willen groeien en ontwikkelen, in actie komen om voor zichzelf te gaan staan. Excelleren waar je ook wilt!

 

Een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw behoefte, geen standaard programma maar een programma volledig op maat voor jou. 3 maanden onverdeelde aandacht zodat er niks in de weg staat om maximaal resultaat te behalen.Nienke: Ik heb promotie gemaakt en ben meer gaan verdienen doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Een presentatie geven voor 200 man vind ik nu veel minder spannend. Dit komt omdat ik heb geleerd dat ik het waard ben.

Marlies: Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan, mijn leven is hierdoor positief veranderd. Mijn relatie is nog beter geworden. Dat komt doordat ik nu gelukkig ben en beter in mijn vel zit. 

Maureen: Ik voel me nu gehoord door vrienden en familie en doe waar ik zelf zin in heb. Je kan wel zeggen dat ik schijt gekregen heb aan wat anderen van me denken. Ik voel me vrij!!Vrouwen met lef die dromen van een leven vol zelfvertrouwen, durven te zien wat er werkelijk is en vrij zijn van het taboe altijd maar sterk te moeten zijn.

 

Mijn droom is dat vrouwen als jij vrij zijn van hun beperkende innerlijke stem en je daardoor durft echt te gaan leven, op gaat staan, lef gaat tonen. Je leven omarmen en je vleugels uit gaat slaan.

 

Geen slimme mindset trucjes om je ware gevoelens te omzeilen, nee alleen echt vanuit het diepste van je kern jezelf ontwikkelen en gaan voor een duurzame verandering. Je hoofd, hart en ziel op één lijn brengen. Zo durf je te staan voor wie je bent, maak je automatisch de juiste keuzes en kom je vanzelfsprekend beter in je vel te zitten.

Voel je vrij, sterk en wordt expert in het beste uit jezelf halen.