Ingedutte stelletjes

Wist je dat relatietherapie helemaal niet alleen  voor ingedutte stellen is?

Mensen zijn sociale wezens. We hechten waarde aan familiebanden, vriendschappen en liefdesrelaties en in de omgang met anderen zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, erkenning en waardering. We horen graag ergens bij en vinden gezonde sociale relaties erg belangrijk.

 

Helaas lopen relaties met anderen niet altijd zoals we zouden willen. Iedereen krijgt weleens te maken met spanningen of ruzies. Soms ontstaan deze spanningen door een gebrek aan communicatie, maar ook stress, verschillende verwachtingen, opvoedproblemen, werkdruk, vreemdgaan of problemen met intimiteit kunnen ten grondslag liggen aan spanningen in een relatie.

 Meestal lukt het om de problemen binnen een relatie op te lossen. Wanneer problemen echter steeds blijven terugkeren of wanneer je er ongelukkig van wordt, kan het fijn zijn om hier met anderen over te praten. Soms helpen de goedbedoelde adviezen van vrienden en familie echter niet om tot een oplossing te komen, of deel je de situatie liever met iemand die verder van je af staat.

 

Voor veel stellen is de drempel hoog om naar een relatietherapeut te gaan. Achteraf heeft bijna niemand spijt. 

 

Loopt jouw relatie niet zo zoals je zou willen? Wil je samen of individueel aan de slag? Een fijne liefdevolle relatie? Neem dan contact met mij op 


Linda Rosman

 

Postadres:

LSTRN 

Zegendijk 34

7136 KN Zieuwent

 

0618210898

 

info@LSTRN.nl 


Fan van LSTRN?

Blijf op de hoogte via social media

Wil je samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon hallo zeggen?

Waarmee kan ik je helpen?

Op de hoogte blijven?


Coach - psychocociaal therapeut - Stressmanagement - Persoonlijke ontwikkeling - Positieve psychologie - NLP - Energetisch therapeut - Hypnotherapie - Regressie therapie - Cognitieve gedragstherapie - Online coach - Holistisch - natuurgeneeskunde - Achterhoek - Gelderland - Aalten - Borculo -  Eibergen- Groenlo - Lichtenvoorde - Neede - Oost Gelre - Ruurlo - Varsseveld- Winterswijk - Zieuwent